MİLAS
Giriş Tarihi : 28-04-2023 12:23

Millet İttifakı Bafa Seçim Bürosunu Açtı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Milas Bafa Mahallesi seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Millet İttifakı Bafa Seçim Bürosunu Açtı

Düzenlenen törene; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile partililer katıldı.

CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya: “14 Mayıs’a çok az bir süre kaldı. Bu süre zarfından çalışmalarımızı gece gündüz demeden devam ettiriyoruz. İktidar olmamıza, halkın egemenliğini kurmamıza az kaldı. Bu dönemde çiftçimiz, üreticimiz, memurumuz, emeklimiz kazanacak. İnsanca yaşamak, halkça bir düzeni kurmak için birlikte mücadele edeceğiz. 15 Mayıs sabaha tekrar bulaşacağız ve başardık arkadaşlar diyeceğiz.” dedi.

Daha sonra kürsüye CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan gelerek, seçiminin kazanılması gerektiği ve 14 Mayıs’ın önemi hakkında bir konuşma yaptı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: “15 Mayıs sabahı bize yeni bir Türkiye ve güzel bir yaşam armağan edecek. Dedelerimiz bizler çağdaş ve özgür bir ülkede yaşayalım diye kendilerini feda ettiler. Şimdi cumhuriyetin ikinci yüzyılına başlarken, bizim de üzerimizde bir sorumluluk var. Ülkemizi ve cumhuriyetimizi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda tekrar inşa edip, tekrar geliştirmek, demokrasi ile taçlandırmak görevi ile karşı karşıyayız.Sorumluluğumuz çok ağır. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Elimizden gelen tüm çabaları göstererek, yoğun bir çalışma ile bu kalan süreyi güzel değerlendirmemiz gerekiyor. Biz hiç kimseyle yarışmıyoruz. Biz bir Halil İbrahim sofrası kurduk, bizim görevimiz bu sofrayı büyütmek. Bu sofraya 85 milyon Türk yurttaşının tamamı davetli. Seçimde farklı partiler adı altında seçime giriyoruz ama Kemal Kılıçdaroğlu yarışan değil birleştiren bir aday.’’ dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin