Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MİLAS

MİLAS'TA YAŞLI KADIN ÖLÜ BULUNDU

MİLAS'TA YAŞLI KADIN ÖLÜ BULUNDU
Paylaş:

 

Milas'ta yaşanan üzücü bir olayda, 91 yaşındaki Ayşe Evran yakınları tarafından ölü bulundu. Hisarcık Mahallesi'nde yaşayan Evran, iddiaya göre yürürken yamaçtan aşağıya yuvarlanarak kaza geçirdi. Yaralı halde bulunan yaşlı kadın, yakınları tarafından fark edilerek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Ancak sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde ne yazık ki Ayşe Evran'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Naaşı morga kaldırılan Evran'ın ölüm haberi, ailesini ve yakınlarını derinden üzdü. Güvenlik güçleri ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Bu acı olay, Milas ilçesinde büyük bir üzüntü yaratmış ve yaşlı kadının anısını daima canlı tutacak. Ölen kadına Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sınav Adaylarında Bahar Rehavetine Dikkat!

Akışın sonuna geldiniz.