Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MİLAS

Milas'ta Mahalle Sakinleri'nin İsyanı

Milas'ta Mahalle Sakinleri'nin İsyanı
Paylaş:

Muğla'nın Milas ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan 1 Sodra Sokak ile 2 Sodra Sokak arasındaki bağlantı yolu, uzun yıllardır mahalle sakinleri tarafından kullanılmaktaydı. Ancak, bu yolun müteahhit firma tarafından kapatılarak bina inşaatına başlanmış. ve  yapılan kazı çalışmaları sırasında foseptik boruları hasar görmüş ve bölgede lağım kokularının yanı sıra çocuklar ve diğer canlılar için tehlike oluşturabilecek su birikintileri oluşmuş.

Mahalle sakinleri, kendi mağduriyetleri ve bölgede olası yangın, hastalık gibi acil durumlarda itfaiye, ambulans gibi yardım araçlarının geçiş yapamayacağı endişesi taşımaktalar. Belediyeye bu konudaki sorun 5 defa bildirilmesine rağmen herhangi bir önlem alınmamış ve söz konusu müteahhide herhangi bir yaptırım uygulanmadığı ifade ediliyor.

Mahalleli olarak, su, imar, ulaşım, kanalizasyon, çevre ve çevre sağlığı, temizlik, katı atık, itfaiye ve zabıta gibi acil yardım ve kurtarma hizmetlerinin öncelikli görevi olan yerel yönetim birimi Belediyeyi göreve davet etmekteyiz. Bu durumun acilen çözülmesi ve gerekli önlemlerin alınması için yetkililerin gereken adımları atmasını bekliyoruz.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.