MİLAS
Giriş Tarihi : 02-02-2023 14:31

Milas Protokolü Muhtarları Dinledi

Milas Protokolü Muhtarları Dinledi

Milas Protokolü Muhtarları Dinledi
Milas Kaymakamlığı başkanlığında bugün ilçe muhtarlarıyla bir toplantı yapıldı. Toplantıya Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seyhan Doğan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda üst düzey yetkili katıldı.
Toplantının amacı, köy ve mahalle muhtarları tarafından temsil edilen vatandaşların öneri ve ihtiyaçlarını ele alınmasıydı. Görüşmede muhtarların dilek ve önerilerini dikkatle dinleyen yetkililer, gündeme gelen sorunlara çözüm bulunması yönündeki kararlılıklarını dile getirdiler.
Toplantıya katılan protokol ilçe vatandaşının endişelerini gidermek ve bölgedeki yaşam kalitesini iyileştirmek için vatandaşlarla yakın işbirliği içinde çalışmaya kararlı oldukları açıkladılar. Muhtarlarla doğrudan ilişki kurarak, şeffaflık ve hesap verebilirliğe ve toplumun tüm üyelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaya olan bağlılıklarını gösteren bu tür toplantıların devam edileceği dile getirildi.
Toplantı ilçe mülki amirleri ve vatandaş arasındaki iletişim ve işbirliğini geliştirmeye ve ilçenin vatandaşlarının ihtiyaç ve endişelerine etkili bir şekilde yanıt verebilmesini sağlamaya yönelik olumlu bir adım olarak karşılandı.

AdminAdmin