MİLAS
Giriş Tarihi : 26-02-2023 16:22

Milas Deprem Master Planı Çalışmaları Devam Ediyor

"Deprem Master Planı" için hazırlık çalışmaları yapan ve bu planı olabilecek en kısa sürede hayata geçirmeyi planlayan ilk ilçe olan Milas Belediyesi toplantı ve çalışmalarına devam ediyor.

Milas Deprem Master Planı Çalışmaları Devam Ediyor

Milas Belediyesi'nin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından başlattığı Milas’ın depreme hazırlık, bilinçlenme ve master planı çalışma ve toplantıları Milas evlendirme ve toplantı salonunda gerçekleştirilen "Deprem Master Planı" toplantısı yapıldı.

Deprem Master Planı toplantısına Milas Belediye Başkan Vekili Harun Reşit Çavuşoğlu, TMMOB Milas İlçe Koordinasyon Kurulu üyeleri Harita Mühendisleri Odası Temsilcisi ve Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü  Tolga Ay, Jeoloji Mühendisleri Odası Temsilcisi Azmi Peker, Mimarlar Odası Temsilcisi Ayşegül Keskin, Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Mehmet Günlük, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Ali Avcı katıldı.

Milas’ta yaşayan vatandaşların yoğun katılım sağladığı toplantıda hemşerilerimizin sıklıkla sorduğu, sorguladığı “Binam depreme ne kadar dayanıklı?” sorusuna ve çözümüne yönelik bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası çıkarılacağı masaya yatırıldı.

​​​​​​​

AdminAdmin