MİLAS
Giriş Tarihi : 24-04-2023 15:28

Milas Belediyesi Yaşam Kalitesini Arttırıyor

Milas Belediyesi, yürüttüğü çalışmalarla Milas’ta yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Belediye yaptığı son çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Milas Belediyesi Yaşam Kalitesini Arttırıyor

Milas Şehir Mezarlığı'nda yer alan bankların tamirat işleri tamamlandı. Bu sayede, mezar ziyaretleri sırasında ziyaretçilerin oturabileceği bankalara kavuşmuş oldu.

Bağdamları Mahallesi'nde oyun parkı montajı tamamlanarak bölge sakinlerinin ve çocukların parkta rahat ve güvenli bir şekilde eğlenebilecekleri alan hizmete girmiş oldu.

Ovakışlacık Mahallesi'nde ise budama, bank tamiratı ve saha çim biçme çalışmaları tamamlandı. Böylece, mahalle sakinlerinin yaşadığı yeşil mekanlar da keyifli vakit geçirebilecekler.

Zeytinlikuyu Mahallesi'nde ise sahil bankları tamiratı, çöp kovası değişimi ve yeşil alanlardaki otomatik sulama sistemlerinin bakımı yapıldı. Yerleşim yerlerinde sahil bölgesinde rahat bir şekilde oturabilecekler ve yeşil alanlar daha rahat vakit geçirebilecekler.

Milas Belediyesi, ilçe genelindeki ve tüm mahallelerde yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik olarak çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

​​​​​​​

AdminAdmin