MİLAS
Giriş Tarihi : 17-08-2023 12:31

MİLAS BELEDİYESİ İLE DTO ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

MİLAS BELEDİYESİ İLE DTO ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

MİLAS BELEDİYESİ İLE DTO ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Milas Belediyesi ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi arasında doğa, deniz, hava, kara sporları, kültür-turizm ve ticari sosyal faaliyet çalışmalarında işbirliği yapılmak üzere protokol imzalandı.

 

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ile Milas Belediyesi arasında deniz turizminin geliştirilmesi ve deniz sporlarına yönelik ticari ve sosyal projeler yapmak, geliştirmek ve bu bağlamda işbirliği yapılması amacıyla işbirliği protokolü düzenlendi.

 

 

Milas Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen imza törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Atilla Yüksel, İMEAK DTO Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç ve DTO Bodrum Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

Başkan Tokat ile DTO Bodrum Şubesi Başkanı Dinç’in imzaladığı protokol metnine göre; Deniz Ticaret Odası, Milas’ta halkın sağlıklı ve iyi yönde geliştirilmesine yönelik eğitimler, seminerler, paneller, sempozyumlar düzenlenmesi adına danışmanlık yapacak.

AdminAdmin