MİLAS
Giriş Tarihi : 10-02-2025 21:51

Milas Belediye Meclisi, Salon Tahsis Ücretlerini Kaldırdı

Milas Belediye Meclisi, Salon Tahsis Ücretlerini Kaldırdı

 

Milas Belediyesi’nin 2025 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 6 Şubat 2025 Perşembe günü gerçekleştirildi. Toplantıda alınan kararla, dernekler ile şehit ve gazi yakınlarından alınan salon tahsis ücretleri tamamen kaldırıldı.

Plan Bütçe Komisyonu’nun değerlendirmesi sonucunda, daha önce belirlenen ücret tarifelerindeki %75 indirim maddesi yeniden ele alındı. Yapılan görüşmeler sonucunda, şehit ve gazi yakınları ile derneklerin sosyal ve kültürel etkinlikleri için belediyeye ait salonları ücretsiz kullanabilmesine karar verildi.

Milas Belediyesi Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, teklifin kabul edilmesi sonrası Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve meclis üyelerine teşekkür etti. Karar, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edilerek yürürlüğe girdi.

AdminAdmin