MUĞLA
Giriş Tarihi : 30-04-2023 21:09

MHP MUĞLA İL BAŞKANI OĞUZ AKARFIRAT'IN BASIN AÇIKLAMASI

MHP MUĞLA İL BAŞKANI OĞUZ AKARFIRAT'IN BASIN AÇIKLAMASI

 


MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Marmaris Yat Limanı yenileme projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Akarfırat; ''Muğla’mızda belediyecilik hizmetleri maalesef işin ehli başkanlarla değil, insanlarımıza zulüm eden bir anlayışla yapılmaktadır. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi'nden Marmaris Yat Limanı Altyapı ve Yenileme çalışmalarını bir an önce tamamlamasını talep ediyoruz'' dedi.

Başkan Akarfırat ve Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci ile Atatürk meydanından başlayan çalışmaları yerinde görüp Muğla Büyükşehir Belediye başkanına seslendi.  "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2015/3 sayılı genelgesi uyarınca 15 Mayıs tarihi itibariyle turistik yörelerde yürütülen inşaatlarda gürültü, çirkin görünüm ve çevreyi kirletme gibi olumsuz etkisi bulunan tüm inşaat faaliyetlerinin durdurulması gerekmektedir'' maddesini hatırlattı.

Başkan Akarfırat; ''Dünyanın incisi bu görüntüyü hak etmiyor. Turizm şehrimize tatile gelenleri bu şekilde karşılamamız hiç de hoş bir durum değil. Muğla ve Marmaris belediye başkanları CHP’lidir. Yıllardır aralarındaki kavgadan Marmaris zararlı çıkmaktadır. Bakın MHP’li Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, hizmette sınır tanımamakta ve herkesin takdirini kazanmıştır. Cumhur ittifakı olarak, sayın Erdoğan’ı 14 Mayıs’ta tekrar 
Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Muğla'mızı  mecliste güçlü bir şekilde temsil etmek  için gece gündüz çalışıyoruz. Ardından da, kollarımızı Muğla Büyükşehir olmak üzere belediyeleri kazanmak için çalışmalara başlayacağız. 
Marmaris’in Taşlıca mahallesinde su sorununu çözemeyen bir belediyeye insanlarımız hala oy verirse durup düşünmek gerekir. Turunç, Selimiye ve Hisarönü mahallelerimizde alt yapı sorunları hala devam etmektedir. Artık 15 Mayıs’tan sonra bütün mahallelerimizde geniş kapsamlı toplantılar yaparak, vatandaşlarımıza belediye hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapacağız. '' dedi.

Başkan Akarfırat sözlerini ''Muğla’yı kavgayla değil, sevgiyle barışla yöneteceğiz. Vatandaşlarımız hak ettiği belediye hizmetlerini aldığı anlayışla tanıştıracağız. Bir an önce Marmaris yat limanı yenileme çalışmaları bitirilmelidir. Belediye başkanları kavgayı bırakıp, işlerini yapmaları tavsiye ediyorum. '' diyerek tamamladı.

AdminAdmin