MUĞLA
Giriş Tarihi : 04-01-2023 15:29

MHP İL BAŞKANI AKARFIRAT: “TÜRK MİLLETİNİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK BOYNUMUZUN BORCU”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, düzenlediği basın toplantısında “Memleketimizin huzur, güvenlik ve bakasının her fırsatta tehdit edildiği bir süreçte, MHP olarak Türk milletinin beklentilerini karşılamak boynumuzun borcudur” dedi.

MHP İL BAŞKANI AKARFIRAT: “TÜRK MİLLETİNİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK BOYNUMUZUN BORCU”

 

 

Geçtiğimiz günlerde MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın görevinden istifa etmesiyle yerine getirilen Oğuz Akarfırat, beraberinde İl yönetimi ve İlçe Başkanları ile basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, 2023 genel seçimlerinde Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Korkmaz ve Ülkü Ocakları Başkanı Samet Yüce de katıldı.

Konuşmasına; vatandaşların yeni yılını kutlayarak başlayan MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, “İnşallah 2023 yılı yapamadıklarımızın da yapıldığı, Türk milletine eşsiz hizmetlerin kazandırıldığı bir yıl olacaktır” dedi.

Akarfırat’ın konuşması şöyle:

“Umuyorum ki yeni yıl; Muğlalı hemşerilerimize, Türk milletine, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirecek, mazlum coğrafyalarda huzura susamış beşeriyete huzur, gönül coğrafyamızda yaşayan ve kulağını Türkiye’den yükselecek sese vermiş insanlara umut getirecektir. Bilinmelidir ki; bu inancımız, ideallerimiz de hayali değildir. Türk asrına girerken, Cumhuriyet’imizin 100’yılının arifesinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak atılacak her adımın ehemmiyetinin farkında, Milliyetçi- Ülkücü Hareketin her bir mensubu takınacağı tavrın öneminin idrakindedir.

“2022 ENGELLERİN AŞILDIĞI BİR SENE OLMUŞTUR”

Geride bıraktığımız 2022 yılı; milletimizin müstesna bir mükâfatı olarak gördüğümüz cumhuriyetin, tüm ihtişamıyla kendisine yaklaşan yeni yüzyıl hazırlandığı bir yıl olmuş, çözülemez denilen sorunların çözüldüğü, aşılamaz denilen engellerin aşıldığı bir sene olmuştur. 2018 yılında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakının verdiği sözler bir bir yerine getirilmiş, vatandaşımızın kronikleşen sorunları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin getirdiği dinamizmle birlikte çözüme kavuşturulmuştur.

“ASGARİ ÜCRETTE TARİHİ BİR ARTIŞA GİDİLDİ”

Emeklilikte Yaşa Takılanların sorunlarında son dönemece girilmiş, sözleşmeli vatandaşlarımızın kadro beklentisi karşılanmış, sektör temsilcilerinin beklentileri karşılanarak üretim teşvik edilmeye devam edilmiş, asgari ücretle çalışan vatandaşlarımızın sesine kulak verilerek asgari ücrette tarihi bir artışa gidilmiştir. Muğlalı hemşerilerimiz de tıpkı yurt genelinde olduğu gibi, atılan bu adımları görmekte, seslerine kulak verilmesinin bahtiyarlığını yaşamaktadır.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak bizler de verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesinden duyulan memnuniyete şahitlik etmenin bahtiyarlığını yaşamaktayız. Vatandaşlarımızın onlarca yıldır kronikleşen ve bazı kesimler tarafından siyasi istismar aracı olarak kullanılan sorunlarının Cumhur İttifakı tarafından çözüme kavuşturulması elbette bazı kesimleri rahatsız etmekte, oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi ‘üzülmesine’ sebep olmaktadır. Bu durumun kendilerini şirazeden çıkmış bir siyasi anlayışa mahkum kıldığı da su götürmez bir gerçektir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Cumhur İttifakının kulakları dedikodulara kapalı, gerçekleştirilen hizmetleri itibarsızlaştırma gayreti gösteren çevrelere cevabı hazır, Türk asrının habercisi müjdeleri küçümseyen ve devletimizin azmini baltalamaya çalışanlara göstereceği duruş ise amansız olacaktır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin net bir şekilde ifade ettikleri gibi; tarih nehri önümüzde akıp duruyorken sadece izlemekle mi yetineceğiz yoksa nehrin yatağını değiştirmek için devreye mi gireceğiz? İşte MHP olarak attığımız her adımın arkasında, ‘Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben’ anlayışının tezahürü olan bir bakış açısı yatmaktadır.

“TÜRK’ÜN KENDİSİNE BİÇİLEN KALIPLARI YIRTIP ATACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Biz; Türk’ün tıpkı geçmişte olduğu gibi kendisine biçilen kalıpları yırtıp atacağını düşünüyoruz. Biz; hemen yanı başımızda, Doğu Akdeniz’de Türk’ün haklarını koruyan, sadece Türkiye’nin değil hakları gasp edilmeye çalışılan milletlerin de hukukunu koruyan Türkiye Cumhuriyeti Devletine tarihin yüklediği sorumluluğun bilincinde hareket ediyoruz. Ege’de Türk’ü yok saymaya çalışanlara inen şamar işte bu bilincin ürünüdür.

“2023 YILI YAPAMADIKLARIMIZIN DA YAPILDIĞI BİR YIL OLACAKTIR”

Akdeniz’de haklarımızı gasp etmeye çalışanların oyunlarını bozan ruh işte bu bilincin ürünüdür. Karadeniz’de gece gündüz demeden Türk milletine yeni bir müjde vermek için çaba sarf eden kardeşlerimizin motivasyon kaynağı işte bu bilinçtir. Türkiye’nin güneyinde oluşturulmaya çalışılan terör koridoruna dur diyen, masa başında sınır çizenlerin masasını başlarına geçiren duruş işte bu bilincin ürünüdür. Yaptıklarımız kadar yapacaklarımızdan da, hem bugüne hem de geleceğe karşı mesul olduğumuzun farkındayız. İnşallah 2023 yılı yapamadıklarımızın da yapıldığı, Türk milletine eşsiz hizmetlerin kazandırıldığı bir yıl olacaktır.

“ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERECEĞİZ”

Memleketimizin huzur, güvenlik ve bakasının her fırsatta tehdit edildiği bir süreçte, MHP olarak Türk milletinin beklentilerini karşılamak boynumuzun borcudur. İlçe Başkanlarım, İl Yönetim Kurulu Üyelerim dâhil tüm teşkilatımız bu sorumluluğun farkındadır. Bu farkındalık önümüzdeki asra vurulacak Türk mührünün de habercisidir. Önümüzdeki süreçte toplantılarımızın genişletilerek devam edeceğini ve tam bir koordinasyon içinde ‘Aday Belli Karar Net’ diyerek alan çalışmalarımıza hız vereceğimizi de buradan ilan etmek isterim.”

Toplantıya katılan Milletvekili Aday Adayı Mehmet Korkmaz ise şunları söyledi:

“Genel başkanımın takdirleri ile Milletvekili aday adayı oldum. Allah kısmet ederse Muğlamızı daha iyi bir yere getirmek için çalışmalar yapacağım. Ben Sivas’lıyım ama Muğla’da ayak basmadığım yer kalmadı. Muğla’nın çok eksikleri var. İnşallah milletvekili olduğum zaman, Muğla için çalışacağım. Bu eksikleri gidermek istiyorum.”

AdminAdmin