BODRUM
Giriş Tarihi : 12-05-2023 10:06

Mete Bodrum'da TOGG T10X ile seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Bodrum’da 14 Mayıs seçim çalışmalarına TOGG T10X ile devam etti.

Mete Bodrum'da TOGG T10X ile seçim çalışmalarını sürdürdü

 

 

Mete, Bodrum Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf, sivil toplum kuruluşları temsilcisi ve üyelerle bir araya geldi.

TOGG T10X otomobili Muğla’ya getiren Mete, Konacık ve kent meydanında aracı yakından inceledi.

Mete, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon, MÜSİAD Bodrum Şubesi Başkanı Avukat Kadir Dağlı, Bodrum Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Mustafa Güneri, Bodrum Urfalılar Derneği Başkanı Necati Yavuz ve üyelerle bir araya geldi.

Başkan ve üyelerle sohbet eden Mete, taleplerini dinledi.

İş insanı Selahattin Polat ziyaret edip hasbihal eden Mete, Bodrumlu iş insanlarıyla Bitez’de buluşarap taleplerini dinledi.

Mete, Mumcular Mahallesi’nde de partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

-Yerli otomobil TOGG, Bodrum'da ilgi gördü

Bodrum Belediye Meydanı'na getirilen otomobile yoğun ilgi gösteren kent sakinleri, yakından inceledikleri aracın yanında fotoğraf çektirdi.

Otomobili yakından görmek ve içerisinde fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar zaman zaman yoğunluk oluşturdu.

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete aracı yakından inceledi.

Mete, gazetecilere, aracın çok güzel olduğunu belirterek "Türk mühendislerin çok güzel bir çalışması olmuş. Elektrikli araç olarak birçok özelliğiyle eşsiz, benzersiz bir araç. Herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yaparsa Türk mühendisleri yapar." diye konuştu.

Bodrum’dan sonra, Milas, Yatağan ve Menteşe meydanlarında vatandaşların incelemesine sunulan TOGG T10X, büyük ilgi gördü.

Mete, Menteşe ilçesinde Kötekli’de TOGG’u birlikte deneyimlerken gençlerinde Milli ve Yerli Teknoloji dediğini kaydetti.

Mete’ye seçim çalışmasında, Muğla AK Parti Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dalda, AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Osman Pala, Fatih Öztarakçı, Bodrum Koordinatörü Fahrettin Acar, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Tarık Taşdemir, Bodrum SKM Başkanı Nejmettin Çiftçi ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin