MİLAS
Giriş Tarihi : 06-03-2023 15:29   Güncelleme : 11-03-2023 02:59

Memleket Partisi, Milas'ta Güçleniyor

Memleket Partisi, Milas İlçe Başkanlığı örgütünü kurmak üzere Durmuş Kırıktaş'ı başkanlık görevine atadı. Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, Kırıktaş'a yetki belgesini vererek çalışmalarına başlaması için görevlendirdi. Partinin hedefleri doğrultusunda çalışacak olan Kırıktaş, Milas ilçesinde Memleket Partisi'nin güçlü bir örgütlenme yapısını oluşturmayı hedefliyor.

Memleket Partisi, Milas'ta Güçleniyor

Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, yaptığı açıklamada, "Milas ilçemize hayırlı olsun. Memleket Partisi Milas İlçe örgütünü kurmak üzere Durmuş Kırıktaş görevlendirildi. Memleket Partisi olarak ülkemizin geleceği için sorumluluk almak ve bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

wolbet giriş

Kırıktaş ise yaptığı açıklamada, "Memleketimizin geleceği için bizim de sorumluluk almamız gerektiğini düşündüm ve bu göreve talip oldum. Milas ilçemizde Memleket Partisi'nin güçlü bir örgütlenme yapısı oluşturacağız. Partimizin hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizde partimizin güçlü bir şekilde temsil edilmesi için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Memleket Partisi'nin, Milas ilçesinde yeni bir ilçe başkanı ataması, parti teşkilatının güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Parti, ilçede hızla örgütlenerek, yerel seçimlerde de iddialı bir şekilde yer almayı hedefliyor.

AdminAdmin