MUĞLA
Giriş Tarihi : 13-03-2023 04:57

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı İçin Oy Kullandı

Memleket Partisi'nde, Cumhurbaşkanı adayını ön seçimle belirlemek için parti genel merkezi ile tüm il ve ilçelerde oy verme işlemi yapıldı.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı Adayı İçin Oy Kullandı

Muğla’da da yoğun katılımla gerçekleşen oy kullanımında, İl Başkanı İbrahim Şimşek, partiye ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Memleket Partisi'nde Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için ön seçim yapıldı. Parti tüzüğü gereği kayıtlı tüm üyelerin katılımıyla ön seçimle cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan Memleket Partisi’nde, parti genel merkezi ile tüm il ve ilçelerde oy verme işlemi yapıldı. Muğla’da da yoğun katılımla gerçekleşen oy kullanımında, İl Başkanı İbrahim Şimşek, partiye ilginin yoğun olduğunu söyledi. Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, Muğla Memleket Partisi üyelerinin Cumhurbaşkanlığı adayını belirlemek üzere oylarını kullandığını ve ilçe binalarında kurulan sandıklarda parti üyelerinin yoğun ilgisi ve katılımı olduğunu belirterek bu durumun herkesi heyecanlandırdığını söyledi.

Aynı zamanda ülke genelinde de büyük heyecanın yaşandığı bilgisini veren İbrahim Şimşek, Muğla’da oy kullanan üyelerine teşekkür etti.

​​​​​​​

AdminAdmin