MİLAS
Giriş Tarihi : 05-04-2023 07:32

Mehmet Tosun Milas’ta Parti Teşkilatıyla Buluştu

İYİ Parti Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Eski Konacık Belediye Başkanı, Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, bir dizi ziyaret için Milas’a geldi.

Mehmet Tosun Milas’ta Parti Teşkilatıyla Buluştu

İYİ Parti heyeti, ilk olarak ilçe parti binasına gelerek İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce ve partililer ile bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ilçe Başkanı İnce; “ Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcımız ve Muğla Milletvekili Aday Adayımız Mehmet Tosun’a ve İl Başkanımız Davut Cumhur Akmeşe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemiz için tarihi öneme sahip olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Milletimizin taktiri ile seçimlerden büyük bir başarıyla çıkarak iktidar olacağımıza inancım tam’’ dedi.

Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tosun; “ İl Başkanımız Davut Cumhur Akmeşe’ye ve bizleri burada ağırlayan ilçe Başkanımız Gürsel İnce’ye teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak pek çok zorlukla yüzleştiğimiz bu yolda, tüm karalamalara ve iftiralara rağmen halkımızın desteği ile yürümeye devam ediyoruz. İYİ Parti ve Millet İttifakı iktidarında tüm sorunların çözüme kavuştuğu, mutluluk ve İYİ’liğin hüküm sürdüğü günler göreceğiz. ‘’dedi.

Konuşmalarından dolayı Mehmet Tosun’a ve Gürsel İnce’ye teşekkür eden İl Başkanı Akmeşe; “ İYİ Parti olarak seçim çalışmalarına en hızlı ve etkili başlayan partiyiz. Muğla’mızın daha İYİ hizmet alabilmesi, hak ettiği konuma gelebilmesi için önümüzdeki seçimlerde çıkarabildiğimiz kadar Milletvekili çıkarmalıyız. dedi.

Partililer ile yapılan söyleşinin ardından İYİ Parti Turizimden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Eski Konacık Belediye Başkanı, Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, ilçe Başkanı Gürsel İnce ile birlikte Milas Salı Pazarı’ndaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

​​​​​​​

AdminAdmin