Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MARMARİS

Marmaris Belediyesi’nde Eşit İşe Eşit Ücret Dönemi

Marmaris Belediyesi’nde Eşit İşe Eşit Ücret Dönemi
Paylaş:


Marmaris Belediyesi’nde eşit işe eşit ücret dönemi başladı. DİSK’le yapılan sözleşmeye göre uzun yıllardır devam eden kadrolu – şirket elemanı farkı ortadan kalktı.
DİSK’e bağlı Genel İş sendikasıyla Marmaris Belediyesi Personel A.Ş., arasında, Ocak 2024- Haziran 2024 dönemini kapsayan protokol imzalandı. Sözleşmeye Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile Genel - İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş imza attı. Yapılan sözleşmeyle kadrolu ve şirket personeli arasında maaş farkı da son buldu.
Yapılan sözleşmeye göre Personel A.Ş.'de çalışan 627 personelin maaşına 2024'ün ilk 6 ayı için yüzde 86 oranında zam yapıldı. 'Eşit işe eşit ücret' anlayışıyla yapılan zam sonucunda kadrolu işçilerle aynı seviyeye getirilen maaşlarda en düşük ücret 30 bin 22 TL oldu.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MARMARİS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.