MİLAS
Giriş Tarihi : 18-04-2023 07:05

Kılıçdaroğlu’nun Muğla’daki İlk Seçim Bürosu Selimiye’de Açıldı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Muğla’daki ilk Seçim Bürosu, Milas’ın Selimiye Mahallesi’nde açıldı.

Kılıçdaroğlu’nun Muğla’daki İlk Seçim Bürosu Selimiye’de Açıldı

Düzenlenen törene; CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kurt ve Harun Reşit Çavuşoğlu, CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban ve Süleyman Girgin, CHP’nin önceki dönem milletvekilleri ile 28. dönem milletvekili adayları Cumhur Uzun, Gizem Sayar Özcan, Süreyya Öneş Derici, Fatma Gebeş Çimen, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, DEVA Milas İlçe Başkanı Yaşar Yaba, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını CHP Selimiye Mahalle Temsilcisi yaptı. Daha sonra kürsüye sırasıyla, CHP İlçe Başkanı Çetinkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı İnce, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sodra, 28. Dönem milletvekili adayları Uzun, Özcan, Derici, Çimen, Milas Belediye Başkanı Tokat, Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün ve CHP İl Başkanı Erol birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmalarda 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin önemine dikkat çekildi. Birlik ve beraberliğin bu süreçte önemli olduğuna da vurgu yapılarak, “bu yıl 3 bayram yaşayacağız. Ramazan Bayramı, 23 Nisan ve 14 Mayıs olacak. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için 15 Mayıs bir bayram olacak” denildi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi katılımcılar tarafından kesildi. Daha sonra ise programa katılanlar Selimiye Pazarı’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra parti binasında partilileriyle bir araya geldi.

​​​​​​​

AdminAdmin