KAVAKLIDERE
Giriş Tarihi : 26-09-2023 14:03

Kavaklıdere’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Kavaklıdere’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Kavaklıdere’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçesinde başlattığı Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 13 İlçede modern alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kavaklıdere İlçe Merkezinde yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından üstyapı yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavaklıdere İlçesi girişinde bulunan 1300 metrelik yolun sıcak asfalt çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlamış ve yol trafiğe açılmıştı. Büyükşehir ekipleri Kavaklıdere İlçe girişinin ardından Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

 

 

4100 Metre Sıcak Asfalt Döküldü

Muğla Büyükşehir Belediyesi yol ağında yer alan 4100 metre yolun tamamı 2 kat sıcak asfalt kaplanması tamamlandı. Kavaklıdere Karayolu girişinden Turgut Özal Bulvarına kadar 1000 metre, Sazak Caddesi Meslek Yüksek Okulundan Karayolu çıkışına kadar ise 1050 metre hendek betonu tamamlandı.

 

2000 Metre Yağmur Suyu Hattı Yapıldı

Büyükşehir ekipleri, Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddelerinde toplam 2000 metre yağmursuyu altyapısı tamamlandı. Proje kapsamında Sazak Caddesi Meslek Yüksek Okulu girişinden 3. Etap Toki yanında bulunan dereye 200 metre 800 lük yağmursuyu ana hattı imalatı tamamlandı. İlçede 8000 m² kaldırım yapılacak olup, kaldırım ve baca yükseltme işlemleri devam ediyor.

AdminAdmin