MENTEŞE
Giriş Tarihi : 13-02-2023 14:34   Güncelleme : 13-02-2023 14:43

Kahramanmaraş’tan Kaçtı Menteşe’de yakalandı

Kahramanmaraş’ta depremde hasar gören bir evden yağma yaparak çaldığı eşyaları Muğla’ya getirdiği iddia edilen E.G. isimli şahıs Menteşe’de yakalandı.

Kahramanmaraş’tan Kaçtı Menteşe’de yakalandı

Kontrolde, 4 adet altın yüzük, 2 çift altın küpe, 3 çeyrek altın, 1 bilezik, 1 tam altın, 2 bin 400 sterlin, 8 bin 150 Euro, 8 bin TL ele geçirildi. Kahramanmaraş’ta bir evde ailesiyle hasta bakıcılık yapan E.G., baktığı hasta kadını hasarlı evden çıkardı. Daha sonra mağdur evde bulunan ziynet eşyalarının yerinde olmadığını ve evinin dağıtıldığını evin kapısında zorlama olmadığını gördü. Anahtarın sadece E.G’de olduğunu ve kendisinden şüphelendiklerini beyan etmesi üzerine güvenlik ekipleri harekete geçti.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde bir ikamette hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 46 AAG 185 plakalı aracın Muğla’ya Denizli PTS’lerden giriş yaptığı anonsu üzerine uygulama noktasında bahse konu araç durduruldu.Araç içerisinde bulunan şoför E.G., yanındaki annesi ve çocukları araçtan indirildi.

Araç içerisinde ve şahısların üzerinde yapılan kontrolde, çalınan malzemeler; 4 adet altın Yüzük, 2 çift altın küpe, 3 çeyrek altın, 1 Bilezik, 1 tam altın, 2 bin 400 sterlin, 8 bin 150 Euro, 8 bin TL ele geçirildi.Savcı talimatı ile şüpheli şahıs E.G. adliyeye sevk edildi. Annesi ise ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

AdminAdmin