MİLAS
Giriş Tarihi : 25-12-2023 19:17

Kadın Kıyafeti Giydirdiler İstismar Ettiler

Kadın Kıyafeti Giydirdiler İstismar Ettiler

Kadın kıyafeti giydirdiler, cinsel istismarda bulundular direğe bağlayıp işkence yaptılar, ölüme terk ettiler

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Köşk Mahallesi yakınlarında bir erkeğe kadın kıyafeti giydirip, makyaj yapan 4-5 kişilik grup cinsel istismarda bulunup tecavüz etti, ardından direğe bağlayıp işkence yapıp ölüme terk ettiler, gece yarısı vatandaşların tesadüfen bulduğu kişi Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Milas – İzmir karayolu üzerindeki Köşk Mahallesi kırsalında meydana gelen olayda 34 yaşlarındaki bir erkeği konuşmak için telefonla çağıran 4-5 kişilik grup önce silah ile kişiyi etkisiz hale getirdi, daha sonra çırılçıplak soyup kadın kıyafeti giydirip makyaj yapıp, parmaklarına ojeler sürülen kişiye cinsel istismarda bulunup defalarca tecavüz edildiği iddia edildi.

DİREĞE BAĞLAYIP İŞKENCE YAPTILAR

Ardından şahsı direğe bağlayıp işkence yapan kişiler, kanlar içindeki mağduru olayı yerinde bırakıp kayıplara karıştı. Vatandaşların tesadüfen bulup sağlık ve jandarma ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerin çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi geldi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Ağır yaralanan, kalın bağırsağı yırtılan ve ağır biçimde fiziksel ve psikolojik yaralanmalar mağdur kalan kişi ambulans ile Milas Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Jandarma bölgedeki bir marangoz atölyesinin güvenlik kamerasından tespit ettiği olayın suçlularını yakalamak için soruşturma başlattı olay yerinde incelemeler yapıldı.

Köşk Mahallesi Muhtarı Gürsel İnce yaptığı açıklamada “Olayı duyunca şoke olduk. Ancak mağdur veya şüpheliler köyümüzden değil, öyle olsa olayı duyardık, bizimde yeni haberimiz oldu. Yol kenarında marangoz atölyelerinin yanında olmuş, kameralarad olayı görüntülemiş bu kadarını biliyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin