SİYASET
Giriş Tarihi : 25-04-2023 14:02

Kadem Mete STK’lar ile Buluştu

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete seçim çalışmalarına Menteşe'de devam etti. Menteşe ilçesinde bulunan sivil toplum kurumlarına ziyaretlerde bulunan Mete, soruları cevaplayarak projelerine değindi.

Kadem Mete STK’lar ile Buluştu

Kadem Mete ilk olarak Öz Orman-İş Sendikası'nı ziyaret etti. Burada sendika yetkilileriyle bir araya gelerek orman işçilerinin sorunlarını dinledi ve projeleri hakkında bilgi verdi. Misafirperverliklerinden dolayı sendika yetkililerine teşekkür etti ve orman kahramanlarına selamlarını iletti.

Ardından Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan'ı ziyaret eden Mete, burada basın mensuplarıyla bir araya gelerek basının önemine değinerek projelerini anlattı ve soruları cevaplandırdı. Kaytan da ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti ve seçimlerinde başarı diledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, seçim çalışmaları kapsamında Menteşe ilçesinde bulunan iş dünyasının önemli kurumlarından biri olan MÜSİAD'ı ziyaret etti. Mete, MÜSİAD'ın iş dünyasında mihenk taşı olduğunu ve kendisinin de bu ailenin mensubu olmaktan hep onur duyduğunu belirtti.

Kadem Mete Arıcılar Birliği ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ziyaretinde birlik başkanlarıyla görüştü. Burada sektörlerin sorunlarına ve çözüm önerilerine değindi. Başkanlara teşekkür ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Mete son ziyaretini Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş ve yönetimine gerçekleştirdi. Ticaret Odası'nın Muğla ekonomisindeki önemine vurgu yaparak projelerini anlattı ve başkan ve yönetimine teşekkür etti.

AdminAdmin