SİYASET
Giriş Tarihi : 27-04-2023 12:42

Kadem Mete Seydikemer'de seçim çalışmasını sürdürdü

Kadem Mete Seydikemer'de seçim çalışmasını sürdürdü

 

-“Biliyorum ki Seydikemerliler, AK Parti’ye gönülden hep destek oldular. Şimdi daha çok olacaklar, rekor yüzdesi kıracaklar”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın ilçelerinde 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarını devam ediyor.

Mete, Seydikemer Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Seydikemer Sanayi Sitesi’nde iş yeri sahipleri ve çalışanlarıyla simit çayla güne başladı.

İşçilerle sohbet eden Mete, sanayi esnafının da taleplerini dinledi. Ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Mete, hayırlı işler diledi.

Seydikemer Belediyesi’ni ziyaret eden Mete, birim çalışanlarıyla tokalaştı hal ve hatırlarını sordu.

Seydikemer Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı için düzenlenen törene katılan Mete, ilçeye uzun yıllar hizmet etmiş Yakup Otgöz’ün milletvekili adayı olduğunu ve vatandaşların kendisini meclise rekor bir oy oranı ile göndereceğini kaydetti.

AK Parti’nin eserler partisi olduğunu belirten Mete, Muğla’da rekor sayıda oy oranı ve rekor sayıda milletvekili ile meclise gideceklerini dile getirdi.

Zorlar, Uğurlu, Alaçat Mahallelerinde halk buluşması programına katılan Mete, vatandaşla hitap etti. Saha çalışmasında gördükleri ilginin kendilerini mutlu ve umutlu ettiğine dikkati çeken Mete, Seydikemerlilerin içinden çıkan adaylarına en güçlü desteği vermelerini istedi.

Halk buluşmaları programından sonra Saklıkent’e geçen Mete ve beraberindekiler, esnaf ziyareti yaparak hayırlı işler ve bereketli sezonlar diledi.

Seydikemer Teras Cafe’de ilçenin sivil toplum temsilcileri ile bir araya gelen Mete, Seydikemer’in her zaman AK Parti’ye eser siyasetine önem verdiğini her seçimden Seydikemer’den zaferle ayrıldıklarını söyledi.

Seydikemer’in tarihinin en büyük oy oranını bu seçimde vereceğine inandığını belirten Mete, “BiliyorumkiSeydikemerliler, AK Parti’ye gönülden hep destek oldular. Şimdi daha çok olacaklar, rekor yüzdesi kıracaklar. İçlerinden çıkan, muhtarlık, belde belediye başkanlığı ve belediye başkanlığı yapmış Yakup abileri aday. Meclise her zaman güvenip oy verdikleri bir kardeşleri abilerini gönderecekler.” Diye konuştu.

Mete’ye seçim çalışmasında, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hakan Fevzi İlhan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Osman Pala, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve teşkilat mensupları eşlik etti.

AdminAdmin