Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MUĞLA

Kadem Mete: ‘’Bu Akşam En Güzel Sofraya Misafir Oldum’’

Muğla Ak Parti il başkanı Kadem Mete gece yarısı aldığı davet telefonuyla Tursun Annenin evine ziyarette bulundu.

Kadem Mete: ‘’Bu Akşam En Güzel Sofraya Misafir Oldum’’
Paylaş:

Gece gündüz demeden çalışan ve gelen hiçbir telefonu cevapsız bırakmayan Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete gönüllerde iz bırakmaya devam ediyor. Gece yarısı aldığı telefonla Kazandere ailesinin davetini kırmayarak gerçekleştirdiği ziyarette: ‘’ Biz bu akşam en güzel sofraya misafir olduk.Tursun annemin geceyarısı yufkasını, kendi elleri ile yaptığı turşusunu yedik. Elini öptük hayır duasını aldık. Gönlü zengin, yüzü güleç Kazandere ailesine şükranlarımı sunuyorum’’dedi.

 

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.