MİLAS
Giriş Tarihi : 02-01-2023 20:00

İMİ Koleji Okullar Arası Müzik Yarışması Başvuruları Başladı

İMİ Koleji Okullar Arası Müzik Yarışması Başvuruları Başladı

İMİ Koleji Okullar Arası Müzik Yarışması Başvuruları Başladı

 

İMİ Koleji Okullar arası Müzik Yarışması, öğrenciler ve okullar arası sevgi ve dostluk bağlarının notalar aracılığıyla örüleceği bir kültür buluşması olacak.

 

Milas okullarında birbirinden kıymetli müzik öğretmenleri önderliğinde, müziğe gönül vermiş genç yetenekler tarafından sürdürülen müzik çalışmalarının desteklenmesi amacını taşıyan ödüllü müzik yarışmasına başvurular, 30 Aralık 2022 Cuma günü başladı.

 

Adaylar, 10 Ocak 2023’e kadar www.imikoleji.k12.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak, görüntülü ve canlı kaydedilmiş performanslarını içeren videoyu yine aynı form içinde online olarak veya flash bellek ile İMİ Koleji’ne ulaştırarak başvurularını yapabilirler. Başvuru sürecindeki performans videolarının 1 dakikayı geçmemesi gerekiyor.

 

Online ön elemeyi geçen yarışmacılar İMİ Koleji ev sahipliğinde düzenlenecek yarı finalde sahne alacak. Yarı finali geçmeyi başaran yarışmacılar ise yine İMİ Kolejinde düzenlenecek büyük finalde performanslarını sergileyecekler. Büyük finalde yarışmacıları sürpriz bir konuk jüri de değerlendiriyor olacak. İlkokul, ortaokul ve lise olarak üç ayrı kategoride değerlendirilen yarışmacılardan kendi kategorisinde ilk üç dereceyi alanlar ödüllendirilecek.

 

Milas’ın Sesi olmaya hazır mısın?

 

İlçemiz sınırları içinde yer alan tüm ilköğretim ve ortaöğretim okullarından 18 yaş altı öğrencilere açık olan, tüm müzik türlerinde bireysel ve grup performanslarının sergilenebileceği İMİ Koleji Okullar arası Müzik Yarışması, Milas’ta düzenlenen en geniş kapsamlı müzik yarışması olma özelliğini gösterecek. İMİ Koleji Konferans Salonu’nda tüm Milas halkına açık olarak sahnelenecek yarı final ve final performansları, Milas’ın sosyal ve kültürel yaşamına ivme kazandıracak.

 

Her biri birbirinden yetenekli ilçemiz öğrencilerinin geniş katılımla sahnede yerlerini almalarını heyecanla bekliyor, değerli halkımızın destekleriyle onlara soruyoruz: Milas’ın Sesi olmaya hazır mısın

AdminAdmin