MUĞLA
Giriş Tarihi : 26-10-2022 11:28

"İlk Evim, İlk İş Yerim" ile "İlk Evim Arsa" projelerinin ilk temeli atıldı

"İlk Evim, İlk İş Yerim" ile "İlk Evim Arsa" projelerinin ilk temeli atıldı

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde "İlk Evim, İlk İş Yerim" ile "İlk Evim Arsa" projelerinin ilk temeli atıldı.
Kavaklıdere ilçesindeki Cumhuriyet ve Çamlıbel mahallerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "İlk Evim-İlk İşyerim Projesi" kapsamında 154 konut ve iş merkezi için temel atma töreni yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da canlı bağlantıyla katıldığı törende, konutların temeline ilk harç döküldü.
Törene, Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti İl Başkan Vekili Barış Eğilmez, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, kurumu müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla “İlk Evim” projesi kapsamında 17 il arasında Muğla’mızda da yeni konutların temelini Valimiz Sayın Orhan Tavlı’nın da katılımlarıyla Kavaklıdere ilçemizde canlı yayınla attık. Muğla’mızda toplam TOKİ konut sayısı 5 bin 973’e çıkacak. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile gençlerimize, emeklilerimize, şehit yakınlarımıza ve engellilere öncelik verilecek. İlk Evim Arsa Projesi kapsamında da TOKİ tarafından merkez, Kavaklıdere, Köyceğiz, Seydikemer, Milas, Yatağan ilçelerimizde de arsalar satışa sunuldu. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun."
AK Parti İl Başkanlığının sosyal medya hesabından "Muğla - Kavaklıdere | Yüzyılın Projesi" başlığıyla yapılan paylaşımda ise "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yüzyılın Projesi olarak adlandırdığı İlk Evim İlk İşyerim TOKİ konutları temel atma töreni 16 ilimiz ile beraber Muğla'mızda gerçekleştirildi. Açılışa İl Başkanımıza vekâleten Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sn. Av. Barış Eğilmez ve yürütme ile yönetim kurulu üyelerimiz katıldı." ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin