SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2023 21:41   Güncelleme : 11-03-2023 02:34

İlçe Başkanı Tekin, milletvekili aday adaylığını açıkladı

İlçe Başkanı Tekin, milletvekili aday adaylığını açıkladı



AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin, 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı ve görevinden istifa etti. 
Tekin, Genel Merkezin kendisine vereceği her görev doğrultusunda çalışmaya devam edeceğini söyledi.

pasgol giriş

AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin, düzenlediği basın toplantısıyla 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Toplantıya; Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, meclis üyeleri, partililer katıldı.
Tekin, açıklamasına; “Klavuzumuz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı' vizyonu doğrultusunda, hizmetin diğer bir kulvarında mücadele etmek için büyük bir şevk ve azimle Genel Merkezimin bana vereceği her görev doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim. Bu vesileyle, 2023 seçiminin ülkemiz, ilimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dileyerek başladı.
Tekin, 14 Aralık 2014’teki ilçe kongresi ile çıkmış oldukları yolda millete hizmet için mücadele verdiklerini söyledi.
Gecelerini gündüze katarak çalıştıklarını ifade eden Tekin, şöyle devam etti:
"Bu kutlu davada, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere çizdiği yolda, ‘Millete efendilik yoktur; hizmet etme vardır’ sözünü kendimize ilke edinerek, Yatağan’a ve halkımıza elimizden geldiğince ve dilimiz döndüğünce hizmetkâr olmak için mücadele verdik. Vatan ve millet sevdasıyla çıktığımız bu yolda, teşkilatımızın birçok kademesinde tevdi edilen görevleri yerine getirmek için teşkilatımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıkmış olduğumuz 'Büyük ve Güçlü Türkiye' yolunda Genel Merkezimizin talimatları dışında hiç hareket etmeden, teşkilatın içinden gelen bir nefer olarak, hiçbir görev talep etmedik ve bize verilen hiçbir görevden de kaçmadık. Göreve geldiğimiz gün, 'Yatağanımızın kangren olmuş yaralarına derman olacağız' demiştik. Devlet Hastanesi, Yatağan-Milas karayolu, Meslek Yüksekokulu ve daha sayamayacağım bir sürü yatırımın üzerine Mustafa Başkanımla el ele, omuz omuza vererek 46 yıl sonra Yatağan Belediyesi’ni kazandık ve şehrimize birçok yeni hizmet ve yatırım kazandırarak çehresini değiştirdik. Şimdi de Allah’ın izniyle Muğla’nın dertlerine derman olmak için yola çıktık."
Tekin, bu süreçte birçok seçim, ekonomik saldırılar, darbe girişimleri, pandemi, orman yangınları gibi çok büyük olaylar yaşayıp, büyük badireler atlattıklarını hatırlattı.
Son olarak da geçen ay herkesi derinden yaralayan deprem felaketleri yaşandığını belirten Tekin, "Bu süreçte vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Devletimizin, yaraları en kısa sürede saracağı inancı ile milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.
“HAKKIM VARSA DA HELAL-İ HOŞ OLSUN”
Görev süresince, Yatağan’ın derdini dert bilip, yoğun mesailer harcamaktan dolayı çoğu zaman ailesine, eşine ve çocuklarına yeteri kadar zaman ayırmadığını, fakat her zaman en büyük destekçileri olduğunu anlatan Tekin, "Onların bu büyük desteği olmasa bugün bu noktalara, bu başarılara gelemezdim. Ve şimdi sizden istirhamım, istemeden de olsa kırdığımız, üzdüğümüz kardeşlerimiz ve büyüklerimiz varsa, kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana hakkım varsa da helal-i hoş olsun. Bu geçen yaklaşık 9 yıllık ilçe başkanlığı döneminde birlikte görev yaptığım İl Başkanlarıma, Milletvekillerime, Belediye Başkanım Sayın Mustafa Toksöz’e, Meclis Üyelerime,üç ayrı dönem Ana Kademe ilçe yönetimlerime, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarım ve yönetimlerine, mahalle başkanlarıma ve bu davaya gönül vermiş bütün Yatağan AK Parti Üyelerine çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"
Tekin sözlerini şöyle sonlandırdı:
"Sizlerin huzurunda, Genel Merkezimizin tensipleriyle, 'Yolculuk nereyedir' diye soranlara 'Yolumuz Kızıl Elmayadır' diyerek, 2014 yılından beri sürdürdüğüm Kutlu Davamın İlçe Başkanlığı görevinden, 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı olmak için ayrılıyorum. Kılavuzumuz ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı' vizyonu doğrultusunda, hizmetin diğer bir kulvarında mücadele etmek için büyük bir şevk ve azimle Genel Merkezimin bana vereceği her görev doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim. Bu vesileyle, 2023 seçiminin ülkemiz, ilimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Şahsım adına bu kutlu günde beni yalnız bırakmayan herkese bir kez daha teşekkür ediyor, bugüne kadar nazımı ve kahrımı çeken başta ailem olmak üzere, tüm teşkilatlarıma ve siz değerli Yatağanlı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum."

AdminAdmin