MUĞLA
Giriş Tarihi : 23-08-2022 17:01

GÜLLÜK’TEN SONRA SELİMİYE’DE DE  STAND KURULDU…

Geçtiğimiz ay Milas Şehir Parkı önünde stand kurarak parti tanıtım çalışması yapan Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı, ilçe merkezinin ardından önce Güllük, ardından da yine ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Selimiye Mahallesi’nde stand kurarak parti tanıtım çalışması yaptı. İlçe merkezi ve Güllük’te yaşananların bir benzeri de Selimiye’de de yaşanırken, mahalle sakinleri kendi istekleriyle ‘Suriyelilerin Suriye’ye Dönüşü’ için yürütülen imza kampanyasına gönüllü olarak katıldılar ve imza attılar.

GÜLLÜK’TEN SONRA SELİMİYE’DE DE  STAND KURULDU…

 

 

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından Milas’a bağlı Selimiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen parti tanıtım çalışması öncesinde pazaryeri dolaşılarak esnaf ve vatandaşlarla görüşüldü, broşür dağıtıldı. 
Pazaryeri çevresindeki esnaflarla da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından parti tanıtımı için stand kurulurken, İlçe Başkanı Yaşar, tüm mahallelerde aynı çalışmayı yapacaklarını söyledi.
“SELİMİYE, ÜRETİCİ ÖZELLİĞİNİ KAYBEDİYOR””
“Zeytincilik ve tarımsal faaliyetlerin yanı sıra bölgenin en fazla büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Selimiye, ne yazık ki bu özelliğini kaybediyor” diyen Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, çalışma sonrası yaptığı değerlendirmeyi şöyle sürdürdü:
“Geçtiğimiz yıla kadar Selimiye bölgesindeki vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu zeytinciliğin yanı sıra hububat ekimi ve özellikle de büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ile uğraşır, geçimini hayvancılık ve süt üreticiliği ile sağlardı. Ancak bugün kiminle görüşsek, bir yıl öncesinde sahip oldukları büyükbaş hayvan sayısının yarıya indiğini söylüyor. Saman ve yem fiyatlarının % 300-400 artmasıyla besiciliğin sürdürülemeyeceğini söylüyor. Artık köylü slaj ekmekten bile vazgeçmiş durumda! Çünkü mazot, gübre ve tohum fiyatlarıyla, tarlayı sulamak için kullanılan elektrik ve su fiyatlarıyla bu işin mümkün olmayacağını dile getiriyor.
Son bir yılda Türkiye ekonomisinin dibe vurması elbette tesadüf değil. Bunun küresel salgın veya bölgemizdeki sıcak savaşla doğrudan bir ilgisi yok. Onların da etkisi vara ancak en önemlisi, yandaş müteahhitlere verilen garantili ihaleler, kur korumalı mevduat ve elbette yıllardır sığınmacılara harcanan bütçedir. Bunlar, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sırtındaki kamburdur. Biz bu kamburdan kurtulmadığımız sürece ayağa kalkmamız, yeniden dünyanın sayılı ekonomilerinin arasına girmemiz, huzurlu, güvenli ve müreffeh bir ülke olmamız mümkün değildir. Ne yazık ki bugün ülkeyi yönetenlerin de bu kamburdan kurtulmak gibi bir niyetleri de yok. İnatla kötü ekonomi yönetimi devam ediyor.  
Çaresiz değiliz! Çare, bize bu yaşadıklarımızı reva görenlerden kurtulmak, Kısa zamanda Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın etrafında toplanan güçlü ve liyakat sahibi kadrolar, ülkeyi bu cendereden kurtarmaya kararlı ve yurdun dört bir tarafında vatandaşla buluşarak sorunlara çözüm önerilerini anlatıyor. İlk seçimlerde Zafer Partisi’nin ne denli güçlü bir parti olduğunu herkes görecek.”
Parti tanıtım çalışması sırasında Milas merkwz ve Güllük’te olduğu gibi Selimiye’de de vatandaşlar, kendi istekleriyle hem partiye üye kaydı yaptırdılar, hem de ‘Vatanına sahip çık, bir imza da sen at’ sloganıyla Türkiye genelinde başlatılan imza kampanyasına gönüllü olarak katılarak imza attılar.

AdminAdmin