Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
GÜNCEL

Göktaş: Bir çocuk, bin gelecek demektir

Göktaş: Bir çocuk, bin gelecek demektir
Paylaş:

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Dünya Çocuk Hakları Günü' için yaptığı paylaşımda, "Çocuk, umut demektir. Bir çocuk, bin gelecek demektir" dedi.

bahis.com


Göktaş: Bir çocuk, bin gelecek demektir
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Göktaş, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çocuk, umut demektir. Bir çocuk, bin gelecek demektir.

Bu bilinçle tüm çabamız, yarınlarımızın teminatı olan kıymetli evlatlarımızın haklarını korumak ve onlar için daha iyi bir gelecek temin etmek içindir. Dünya coğrafyasındaki tüm yavrularımız için her türlü şiddetten, savaştan, zulümden uzak bir gelecek diliyorum. Çocuklar için daha adil bir dünya paydasında buluşarak çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.”

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et PINAR KARŞIYAKA90 ÇAĞDAŞ BODRUM 82

Akışın sonuna geldiniz.