Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MUĞLA

Gökcan Menteşe'de esnafı ziyaret etti

Gökcan Menteşe'de esnafı ziyaret etti
Paylaş:



AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Menteşe ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve Menteşe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin ve teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyarette, ilçe esnafına hayırlı işler diledi.
Gökcan ve beraberindekiler, Yağcılarda kahve içerek, esnafı dinledi.
Milletvekilli Gökcan, programa katılım sağlayan Dalaman Belediye Başkanı Karakuş’a, Ula Belediye Başkanı Türkler'e, Dalaman İlçe Başkanı Oğuzhan'a teşekkür ederek, "Muğla'mız için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.