DALAMAN
Giriş Tarihi : 22-02-2023 15:24

Gökcan "EVİM YUVAN OLSUN" Kampanyası Kapsamında Depremzedeleri Ziyaret Etti

Gökcan

"EVİM YUVAN OLSUN"

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, "EvimYuvanOlsun" kampanyası kapsamında Dalaman ilçesinde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.
Gökcan ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz ile ilçede faaliyet gösteren Muslular ailesinin evlerini açtığı beş depremzede aileye ziyarette bulundu.
Devletin başlattığı #EvimYuvanOlsun kampanyası çerçevesinde Dalaman'da Muslular ailesinin 5 depremzede aileye yuvalarını açtığını belirten Milletvekili Gökcan, "Gaziantep Nurdağı'ndan Dalaman'a gelen depremzede kardeşlerimizi İlçe Başkanımız Şefik Oğuz ile ziyaret ettik. Depremzede kardeşlerimize evlerini açan Muslu ailesinin şahsında depremzede kardeşlerimize evini açan Dalamanlı  kardeşlerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
DEPREMZEDE AİLELERE "EVİMYUVAN OLSUN" DİYEREK OTELİNİ AÇTI
Milletvekili Gökcan, daha sonra işadamı Hasan Çavuşoğlu'nun otelini depremzede aileleri ziyaret etti.
Gökcan, burada yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
"Gaziantep, Hatay, Malatya ve Kahramanmaraş'tan Dalaman'a gelen depremzede kardeşlerimizi misafir edildikleri otelde İlçe Başkanımız Şefik Oğuz ile ziyaret ettik. Depremzede kardeşlerimize otelini açan Hasan Çavuşoğlu beye ve otel çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi #EvimYuvanOlsun kampanyasına destek olmaya davet ediyorum. Bu günleri el birliğiyle, dayanışmayla aşacağız."

AdminAdmin