FETHİYE
Giriş Tarihi : 09-10-2023 15:16

Fethiyesporda Galibiyet Sevinci

Fethiyesporda  Galibiyet Sevinci


TFF 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, bu sezonun ilk galibiyetini Denizlispor’u 3-1 yenerek aldı.
Lacivert-Beyazlılar adeta 3 puan bayramı yaparken Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Oyun şanssızlığını kırdık. 3 puana ihtiyacımız vardı. İnşallah iyi günler gelecek. “şeklinde konuştu.
TFF 2.lig kırmızı grupta Ege derbisinde seri yakalayan Denizlispor’u 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan Fethiyespor’da adeta 3 puan bayramı yaşanıyor. Fethiyespor 1-0 yenik duruma düştüğü maçın ikinci yarısında; Nurettin, Özcan ve Ali Ceylan’ın attığı gollerle Denizlispor’u 3-1 yenerken taraftarlarına bayram sevinci yaşattı. Karşılaşma sonrası Fethiyespor ve Denizlispor taraftarlarını omuz omuza girerek birlikte selamlayan her iki takım oyuncuları sahada verdikleri mücadelenin ardından taraftarlar karşısında da birlik, beraberlik inancını ortaya koydular. Karşılaşma boyunca Fethiyespor’un Apaçiler taraftar topluluğu ve Denizlispor taraftarları 90 dakika boyunca saygı çerçevesinde birlikte tezahüratlarda bulundular. Maçın bitimi ile birlikte taraftarlar, her iki takımı omuz omuza selamlamaya davet ettiler. 3 puan yaşayan Fethiyespor takımı ile 3 puan kaybeden horozlar, taraftarlara birlikte gidip, selamladı.
“3 PUANA İHTİYACIMIZ VARDI”
 Maç sonunda değerlendirmede bulunan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “ Şanssızlığımızı kırdık.” ifadelerinde bulundu. Bakırcı , “Genç takımla oynadık biliyorduk zor olacağını ama çocuklara, hocama ve taraftarlarıma teşekkür ederim. Maçı onların sayesinde döndürdük. İyi bir maç oldu. 3 Puana ihtiyacımız vardı. Biz oynadığımız bugüne kadarki 5 maçtan hiçbirinde kötü oynamadık. Biraz onun şanssızlığı vardı inşallah o şanssızlığı bugün kırdık, iyi yoldayız. İnşallah daha iyi günler gelecek. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzeldi, tam beklediğimiz olay futbol bir oyun bunu neşelendirmek lazım güzel oldu. Hem Denizli sporun  taraftarlarına hem başkan da zaten benim arkadaşım, dostum iyi bir ahenk oldu. Herkesin bunu örnek alması lazım güzeldi.” diye konuştu.
“STRES YARATTI”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede,” Bir geri dönüşüm vardı. Biz şu anda 5 maç oynadık, bu 6’ncı maçımız. Bazıları alay ediyor ben eleştiriye açık bir adamım. Futbolcum da olumsuz oynasa ben onu da eleştiririm, futbolcularımızla öyle bir diyalogumuz var. Bütün maçlarımızda çok iyi oynadık. İstedik, arzuladık sonuca yansıtamadık, skora yansıtamadık sıkıntımız oydu. Ama bugün futbolcularıma bir geri dönüşüm lazımdı, bizim 3 puana ihtiyacımız vardı. Bu 3 puan biraz oyunun başında futbolcularımın üstünde stres yarattı. Stresten kaynaklanan bazı olumsuzluklar vardı. Rakibe çok bariz pozisyonlar verdik. Rakip 3’üncü pozisyonunda golü buldu. Ama biz oyundan hiç kopmadık aynı disiplinde aynı arzuda devam ettik. Yaptığımız 2’nci devredeki hamlelerde futbolcularımın oynayan, oynamayan hepsi maçı kazanmak adına tek yürek oldular. Ve neticeye yansıttılar. Çocuklarımı kutluyorum. Bu 3 puanı sevgili başkanım ve yönetime armağan ediyorum. “şeklinde konuştu.

AdminAdmin