FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-11-2022 14:45

FETHİYE’NİN MİMARİ SORUNLARI ELE ALINDI

Cumhuriyet Aydını Gençler çalışmaları kapsamında Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak’ı ziyaret ettiler.

FETHİYE’NİN MİMARİ SORUNLARI ELE ALINDI

 

 

 

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye’nin en önemli sorunlarından birisi olan imar hususu ele alındı. Gerçekleşen buluşmada Cumhuriyet Aydını Gençler, mimari sorunlar ve çözüm önerileri hakkındaMimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak ile fikir alışverişinde bulundular.

 

Ziyareti değerlendiren Cumhuriyet Aydını Gençler adınaTurhan Doğu, “Geçtiğimiz günlerde bölgemize hakim olan birçok imar sorununu ortaya koyduk, dile getirdik. Şimdi ise çözümü ortaya koymak zorundayız, aksi halde sadece hamaset yapmış olurduk. Bugün; mimar ve hukukçu arkadaşlarımız ile birlikte, Kayaköy başta olmak üzere, şehrimizin mimari sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek adına ziyaretlerimize ilk olarak Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği’nden başladık” dedi.

 

Açıklamasını sürdüren Doğu, “Sorunların görünenin çok daha dışında köklenmiş olduğunu, hiç bir kurumun elini tam anlamıyla taşın altına koymak istemediğini ve dahasını üzülerek öğrendik.Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen çözümsüz olmadığımızı da gördük.

Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.Bizleri ağırlayan Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Günay Solak nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ederiz.Hamasetten uzak, bilgiye dayalı toplumsal her masada var olmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

 

AdminAdmin