FETHİYE
Giriş Tarihi : 02-01-2023 12:13

FETHİYE’de “13 Nokta’da 295 Polis ve Bekçi  Görev Yaptı”

Yılbaşı gecesi nedeniyle Fethiye’de yoğun güvenlik önlemleri alındı. Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’da güvenlik önlemlerini yerinde inceledi. Fethiye’de yaşayan bazı vatandaşlar yeni yılı; Beşkaza meydanında düzenlenen konser ve eğlence mekanlarında karşıladılar.

FETHİYE’de “13 Nokta’da 295 Polis ve Bekçi  Görev Yaptı”

 

Yılbaşı akşamını vatandaşların huzurlu ve mutlu bir akşam geçirmesi için Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı  en üst düzeyde güvenlik önlemlerini aldı. Sağlık ekipleri de tüm gece teyakkuz halindeydi.

“13 NOKTA’DA 295 POLİS VE BEKÇİ  GÖREV YAPTI”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman; Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte yılbaşı denetimleri kapsamında  Beşkaza meydanında alınan tedbirleri yerinde inceledi. Yılbaşı gecesi ziyaretlerde bulunan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, İlçe Emniyet Müdürü  Kayhan Dadaşoğlu ile birlikte  çalışan personelin yeni yılını kutlamak amacıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve Günlükbaşı Polis Merkez Amirliğini ziyaret etti. Görevli Polislerin yeni yıllarını kutlayan Kaymakam Karaman; yılbaşı denetimleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek ile birlikte Hisarönü mevki Ovacık Jandarma yol kontrol noktası ile Çırpı yolu uygulama noktasını ziyaret ederek; görevli personelin ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Sahil Güvenlik Komutanlığını da ziyaret ederek denetimlerde bulundu ve görevli personelin yeni yılını kutladı. Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman eşi ile birlikte Fethiye Huzur Evini ziyaret ederek yaşlıların yeni yıllarını kutladı. 2023  yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Kaymakam Karaman, yeni yıla Jandarma personeli ile birlikte girdi. Vatandaşların yeni yıl kutulamalarını güvenli  bir şekilde geçirmesi için gerekli tüm önlemleri alan  Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Fethiye ilçemizde 2023 yılbaşı tedbirleri kapsamında ilçemiz genelinde milletimizin rahat, huzurlu, güven ortamında kutlamalarını ve eğlencelerini yapabilmeleri amacıyla  yoğun olarak halkımızın kutlamalar için  toplanacağı; 8 noktada;  10 devriye, 11 ekip ve 125 personel, Beşkaza Meydanında yapılacak konserde; 5 ekip 69 personel, Çırpı uygulama noktasında; 1 ekip 10 personel ve yaya devriye unsurları olarak; 13 nokta da 52 personel toplamda; 17 rütbeli personel, 210 polis memuru, 68 mahalle bekçisi ile birlikte görev alınmıştır” denildi.

AdminAdmin