FETHİYE
Giriş Tarihi : 25-04-2023 11:07

Fethiye Halk Eğitim Muaythai Şampiyonası Yapıldı

Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettiği Halkeğitim Muaythai kursu sporcularının katılmış olduğu 23 Nisan Fethiye Halk Eğitim Muaythai şampiyonası Arslan Fight Arena’da yapıldı.

Fethiye Halk Eğitim Muaythai Şampiyonası Yapıldı

Fethiye Halk Eğitim Muaythai ve Boks Antrenörü Songül Arslan Ayten, Halk eğitim müdürü İsmail Cazağ başta olmak üzere Müdür yardımcıları Yüksel Öztürk Kırca’ya ve Ercüment Yarbaş’a teşekkür etti.

Ayten: ’’Maçlarımızı yöneterek ve bizleri hiç bir organizasyonlarımızda yalnız bırakmayan Cüneyt Köse, Ramazan Gökoğlan, Hayriye Aydın, Dilan Aydın ve Ramazan Sıtkı Gümüşhan’a da teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ: ‘’Halkeğitim olarak birçok kursumuz var bunların içinde Muaythai ve Boks branşlarımızda var Songül hocamıza bu branşlarıdaki çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Müsabakaları yöneten hakemlerimize ve siz değerli sporcularımıza da çok teşekkür ederim’’ dedi.

Fethiye Halk Eğitim müdürü İsmail Cazağ sporcular madalyalarını verirken organizasyon hakemlerine de hediyelerini taktim etti.

​​​​​​​

AdminAdmin