MİLAS
Giriş Tarihi : 16-12-2023 21:22

Evran; ‘’Bizim tek bir amacımız var; halkımız mutlu olsun’’

CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Servet Evran’ın tanıtım toplantıları çerçevesinde, Ören buluşması yapıldı.

Evran; ‘’Bizim tek bir amacımız var; halkımız mutlu olsun’’

Ören’deki buluşmaya, CHP Ören Mahalle temsilcisi ve muhtar adayı Ulaş Eylem Aktaş, Ören Muhtarı Bekir Keser, Belediye Meclis üyeleri Harun Reşit Çavuşoğlu, Ali Rıza Öner, Cenk Şimşek, Mehmet Tiryaki ile Belediye Meclisi üyeliğine aday adayı olanlar katıldı. Örenli partililer de tanışma ve buluşma toplantısına büyük ilgi gösterdi.

CHP Milas Belediye başkan aday adayı Servet Evran; “Ben neden aday adayı oldum? Okul hayatımda edindiğim bilgiler, mesleki örgütümüz TÜRMOB(Türkiye Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odaları Birliği)’nin yönetim kademelerinde, başkanlık döneminde ve Ankara’da bürokraside edindiğim tecrübeler; bana çok büyük şeyler kattı. Artık ben bu deneyimlerimi Milas halkı için hayata geçirmek istiyorum. Ben Milas’ı yuvam biliyorum. Milas halkını da ailem biliyorum. O nedenle ben aileme faydalı olmak istiyorum. Ben öncelikle burada parti üyelerimin karşısına çıktım. Her gittiğim yerde de söylüyorum.

Hiçkimse endişe etmesin. Milas’ın hangi sorunu, Milas’ın çözülecek hangi işi, Milas’ın yapılacak hangi işi olursa olsun; ne engel tanırız ne bu uğurda gidemeyeceğimiz bir yol ne de aşamayacağımız bir engel vardır. Bunun altını çizmek istiyorum. Biz bugüne kadar yapmış olduğumuz işlerde, iş disiplininden asla taviz vermedik. İş ahlakından asla vazgeçmedik. Disiplin her zaman, iş yapış biçimlerinde verimlilik sağlar. Belediyecilik halka hizmettir. Halka hizmet sunarken belediyenin çalışanları, memurundan işçisine kadar eğer onlar mutlu olurlarsa; belediyenin yaptığı her iş verimlilikle sonuçlanır.  Bu da Milâs halkına, Ören halkına yansır. Herkes mutlu olur. Bizim tek bir amacımız var; halkımız mutlu olsun, yaşadığı yerde olmaktan zevk alsın. Ben de mutlu olayım arkadaşlarım da mutlu olsun. Bizim inatla, kararlılıkla çözemeyeceğimiz hiçbir sorun, hiçbir iş yoktur. İletişime, uzlaşmaya, işbirliğine her zaman varız. Paydaşımız olan diğer kurumlarla da her zaman işbirliği yaparak kent sorunlarını çözmek için çalışacağız.

Ören, bizim gözbebeği bir beldemiz. Ören’i daha güzel hale getirmek için, önceki yapılanların üzerine koya koya daha iyi şeyler yapacağımızdan emin olun. Ne çalışan işçilerimize ne de bugüne kadar yapılanlara karşı bir set oluşturacağız. Tam aksine işbirliğine inandığımız, emeğin gücüne ve değerine inandığımız için; memurundan işçisine kadar bütün personelimize sahip çıkacağız, bütün projelerimize sahip çıkacağız, Milasımız’a sahip çıkacağız, Milas halkına sahip çıkacağız. Hep birlikte yapacağımız başarılı çalışmalarla kazanan partimiz ve Milas olacak. Yerel yönetimlerde iyi ve güzel uygulamalarla, öncü ve örnek olacağız. Meclis grubu arkadaşlarımızla bunu başaracağız.

Gittiğimiz yerlerde arkadaşlarımız o yerin sorunlarıyla ilgili notları alıyorlar. Sizin anlattıklarınızla ilgili notlar da arkadaşlarımız tarafından alındı. İlk göreve geldiğimizde; ziyaret ettiğimiz yerlerde yol, su, düğün salonu, ulaşım ve sizin dile getirdiğiniz imar sorunlarını ele almak ve vatandaşlarımız rahatlatmak ilk önceliğimiz olacak. Kısa vadede çözülmesi gereken sorunları çözecek ve hemşehri memnuniyetini yaratacağız. Bundan emin olun. Yeter ki üyelerimiz bizi ön seçim sandığından çıkarsın. Gerisi çok kolay.’’ İfadelerini kullanarak Ören ziyaretini sonlandırdı.

AdminAdmin