Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
ASAYİŞ

Evinde Ölü Bulundu

Evinde Ölü Bulundu
Paylaş:

Milas'ın Gümüşlük Mahallesi Küçükler Caddesi'ndeki bir evde gerçekleşen olayla ilgili ulaşılan bilgilere göre, 31 yaşındaki Güray Karataş, yakınları tarafından başından silahla vurulmuş halde bulundu. Bu üzücü olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, maalesef Karataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.  Güray Karataş'ın ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.