GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 06:54

Engellilere İŞKUR'dan 150.000 liralık hibe desteği

Engellilere İŞKUR'dan 150.000 liralık hibe desteği


İŞKUR tarafından engellilerin kendi işini kurması için 150 bin TL hibe desteği verilecek. Hibe desteği programı tanıtımı 13 Kasım Pazartesi günü Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesinde gerçekleştirilecek. Şube Başkanı Hüsnü Tevşi söz konusu desteğin umut verici olduğunu söyledi.
İŞKUR kendi işini kurmak isteyen engellilere 150 bin TL hibe desteği sağlayacak. Sağlanacak destekle ilgili sunum13 Kasım Pazartesi günü Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesinde yapılacak. 
Konu ile ilgili açıklama yapan şube başkanı Hüsnü Tevşi şunları söyledi: “Kamu ve özel sektörde engelli istihdamının yetersiz olduğu bu süreçte engellilerin kendi işini kurması için İŞKUR tarafından 150 bin lira hibe desteği sunulması engelliler için umut vericidir. Girişimci engellilerin kendi işini kurarak kendine yetme noktasında ve biz de başarabiliriz inancını yükseltmeleri için İŞKUR hibe desteği programı sunumu 13 Kasım 2023 pazartesi günü Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubemizde gerçekleşecek. Hayıtlı Mahallesi İnönü Caddesi No:6'da bulunan dernek şubemize tüm engelli kardeşlerimizi bekliyorum. Biz de varız, biz de başarır, biz de kendi işimizi kurarız diyerek İŞKUR yetkililerinin sunum yapacağı toplantıda buluşmak üzere diyorum” dedi.

AdminAdmin