MUĞLA
Giriş Tarihi : 11-08-2023 12:34   Güncelleme : 11-08-2023 12:58

Doktor İlk Kez Konuştu

Doktor İlk Kez Konuştu

Doktor İlk Kez Konuştu

Muğla'da geçen ay muayene sırasında cinsel istismara uğradığını öne süren E. Ç.'nin anlattıklarının ardından Doktor Ufuk Salman açıklamalarda bulundu.
Muğla'da muayene sırasında cinsel istismara uğradığını öne süren E. Ç.'nin anlattıklarının ardından Doktor Ufuk Salman tutuklanmıştı. Doktor Ufuk Salman ile aynı hastanede görev yapan kadın doktor ise E.Ç.'nin iftira attığını açıkladı. Ufuk Salman'nın avukatlarının mahkemeye yaptığı itirazın ardından ise tahliye kararı çıktı. Başsavcılık tarafından E.Ç. hakkında iftira suçundan dava açılacağı da belirtildi.

Meslek hayatı boyunca “görevimle ilgili hiç bir uyarı ve ceza almadım” diye konuşan Ufuk Salman açıklamasına şöyle devam etti;

“Bu güne kadar mesleğimi, meslek etiği ve insani vicdanımla, hakkıyla yerine getirdim. Hasta ve hasta yakınlarından hep güzel geri dönüşler aldım. Meslek hayatımda görevimle ilgili hiç bir uyarı ve ceza almadım.  Aksine teşekkür ve onur duyacağım tebrikler aldım. 

Hakkımdaki bu iftira süreci hem beni hem ailemi hem de çalışma arkadaşlarımı yerle bir etti. En başta eşim, ailem ve çevremdeki herkes perişan oldu. Hem gazete başlıkları hem de hakkımdaki iftiralar korkunç boyutlarda ailemi yıprattı. 

Alnımın ak, vicdanımın tertemiz olması haricinde bu güzel insanların benim yanımda olmasıyla iftiralara karşı dimdik ayakta durabildim. Sürecin devam ettiği bu süreçte ailemle ve çevremdeki her güzel insanla dimdik ayaktayız. 

Fakat bu iftiralardan ve dedikodulardan dolayı ailemin döktüğü her bir gözyaşı damlası için sürecin sonuna kadar avukatım Salih Tozlu ile takipçisiyiz. İftiracılardan da hukuki olarak davamızı başlattık. Meslek etiğini yerle bir eden kişiler hakkında da gerekli başvuruları yaptık. 

Son olarak ben kendimden emin dik bir şekilde süreci takip ederken ailemden, çevremden ve bu zamana kadar hastalığına bir faydam dokunan hasta yakınlarına teşekkür ediyorum.”

AdminAdmin