MUĞLA
Giriş Tarihi : 13-03-2023 10:16

Direksiyon başında kalp krizi geçiren taksici yaşamını yitirdi

Direksiyon başında kalp krizi geçiren taksici yaşamını yitirdi



Muğla'da direksiyon başında kalp krizi geçirerek önce motosiklete ardından kan merkezi binasına çarpan taksi şoförü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Menteşe ilçesinde 8 Mart'ta Yavuz Ceylan yönetimindeki 48 T 0036 plakalı ticari taksi, önce aynı şeritte seyreden H.Y'nin kullandığı 48 NU 296 plakalı motosiklete daha sonra Kızılay Kan Merkezi binasına çarptı.
Kaza sırasında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücüye ilk müdahaleyi kan merkezinde bulunan bir doktor yaptı.
Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 
Motosiklet sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Sürücüler olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Menteşe Devlet Hastanesi ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kalp krizi geçiren Ceykan, 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
"NUR İÇİNDE YAT, UYU ABİM"
Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Ceylan’ın yaşamını yitirdiğini Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer sosyal medya hesabından duyurdu. Özer, yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:
“Menteşe’de seyir halindeyken kalp krizi geçirerek kaza yapan taksici esnafımız Yavuz Ceylan’ hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun. Nur içinde yat, uyu abim."
KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIMIŞTI
Öte yandan, kaza anı da bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.Görüntüde, ticari taksi sürücüsünün hızla önünde seyreden motosiklete, ardından kan merkezi duvarına çarparak durduğu, motosikletteki sürücünün de çarpmanın etkisiyle savrulduğu görülüyor.

AdminAdmin