FETHİYE
Giriş Tarihi : 10-11-2022 11:56

DERNEK BAŞKANI ÖZDEMİR, “ATATÜRK’ÜN AZİZ HATIRASINI YAŞATACAĞIZ”

Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı aynı zamanda Serap Ülkü Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

DERNEK BAŞKANI ÖZDEMİR, “ATATÜRK’ÜN AZİZ HATIRASINI YAŞATACAĞIZ”

 

 

 

Dernek Başkanı Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 84’üncü yıl dönümünde, bir kere daha saygı ve rahmetle anıyoruz.Gazi Mustafa Kemal, Türk milletinin Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde, liderlik ettiği Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandırarak, bir kere daha Aziz Milletimizin hür ve bağımsız yaşayabileceği Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur.

 

Hepimizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti büyük bir eserdir. Mustafa Kemal Atatürk de büyük bir liderdir. Bizler, bu eşsiz esere sahip çıkmanın azmi ve gayreti içerisindeyiz. 10 Kasım bu gayretin önemli bir adımlarından birisidir. ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Gazi Mustafa Kemal’i hatırlama, fikirlerini ve eserlerini daha iyi anlama vesilesidir.

 

Devlet-millet el ele, 100. yılda Büyük Türkiye’nin mücadelesi içerisindeyiz. İşte bugün bir kere daha, vefatının 84’üncü yıl dönümünde hem Atatürk’ün aziz hatırasını, bir kere daha hatırlayacağız. Cumhuriyetimizi muhafaza ve müdafaa kararlılığımızı bir kere daha tazeleyeceğiz.Bu duygularla, ebediyete irtihalinin 84. yıldönümünde,  Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kere daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

 

 

AdminAdmin