MUĞLA
Giriş Tarihi : 09-02-2023 23:44   Güncelleme : 10-02-2023 00:10

Depremzedeleri Otellerinde Misafir Eden Otelcilere Faturalarında İndirim

Depremzedeleri Otellerinde Misafir Eden Otelcilere Faturalarında İndirim

 

 

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında depremzedelere otellerini açan işletmecilere fatura indirimi yapılacağını bildirdi.

Mete, "Biz büyük bir aileyiz. Asla siyasi bir farklılık gütmeden bütün organlarımızla vatan, millet ve devlet el ele vererek bu badireyi de atlatacağımıza inancım sonsuzdur." dedi.

 

İl Başkanı Mete, yaptığı açıklamada, Kahraman merkezli deprem felaketi sonrası Muğla'da afetzedelerin konaklama ihtiyaçları konusunda koordineli bir şekilde gerekli çalışmanın yapıldığı ifade edildi.

 

OTELCİLERE TEŞEKKÜR

Muğlalı otelcilere yapmış olduğu çağrıya uyarak işletmelerini depremzedelere açan turizmcilere teşekkür eden Mete, " Gerek Bodrum'dan, Marmaris'ten, Fethiye'den birçok otelcimiz, kaymakamlıklarına başvurarak otelciler birliği başkanlarımızla bu işte organize olarak güzel bir yardımlaşma seferberliği örneği göstermişlerdir ve bir takım oteller depremzedeleri ağırlayabilmek için kaymakamlıklarımıza başvurmştur." dedi.

 

AYDEM VE MUSKİ'DEN İNDİRİM SÖZÜ

İl Başkanı Mete, otelcilere bir nebze destek olabilmek adına ilgili kurumlarla görüşmeler gerçekleştirdiklerini anlattı.

 

İlk olarak AYDEM Genel Müdürlüğü ile görüştüklerini ifade eden Mete, şunları kaydetti:

"Yaptığımız görüşme sonucunda kaymakamlıklarca verilecek listelerde hangi otellerin bu desteği verdiği tespit edildikten sonra Şubat ve Mart aylarındaki elektrik faturalarına AYDEM tarafından bir destek yapılacağı sözünü almış bulunmaktayız. Aynı zamanda bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Gürün ile de bir görüşme yaptık. Sayın başkanımız da MUSKİ'den yine bu depremzedelerin konaklama yaptığı dönemlerde bu otellere su ödemelerinde, su faturalarında yardımcı olacaklarını, belirli bir indirim yapacaklarını, belki hiç ücret almayacaklarını bize ifade ettiler. Ben de bu vesileyle hem AYDEM Genel Müdürlüğüne, tüm yönetim organına hem de Büyükşehir Belediye Başkanımız ve MUSKİ yönetimine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum."

"EL ELE VEREREK BU BADİREYİ ATLATACAĞIZ"

 

"Biz büyük bir aileyiz" diyen Mete, "Asla siyasi bir farklılık gütmeden bütün organlarımızla vatan, millet ve devlet el ele vererek bu badireyi de atlatacağımıza inancım sonsuzdur. Destek veren herkese minnettarım. Herkese teşekkür ediyorum. Asla herhangi bir ayrımcılık yapmadan kimsenin rolünü çalmadan herkes elinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Ben bütün iyi niyetli vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bütün işletmeci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yatak veren, yorgan veren, gıdasını veren,evindeki eşyasını paylaşan, her şekilde yardım eden, otellerini açan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu badireyi de atlatacağız. Biz çok büyük badireleri atlattık. Bunun da üstesinden geleceğiz inşallah. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum. Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin