GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 15:35

Depremzede Songül Öğretmenin Annelik Sevinci

Depremzede Songül Öğretmenin Annelik Sevinci

Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan, 51 yaşındaki Songül öğretmen ve Sait Nur beyin bebek özlemi Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde son buldu.
Songül öğretmen “Yüce Mevla'mdan ümidimizi hiç kesmedik; rahmetli babaannem de bu süreçte hep bana ilham oldu. Kendisi de 56 yaşında doğum yapmıştı. Çok mutluyum, yaşadığım bu mutluluğun tarifi yok, yeniden doğmuş gibiyim. Eşim ve ben tüp bebek tedavisine Mersin’de başladığımızda Şubat ayında yaşadığımız deprem nedeniyle takip süreci biraz sekteye uğradı. Muğla’ya geldikten sonra da perinatoloji polikliniğinde Uzm. Dr. Selahattin Kükner tarafından yapılan takiplerimin sonucunda sağlıklı bir şekilde kızlarımız dünyaya geldi.” dedi. “Yaşadığımız her anın kıymetli olduğunun bilinciyle, geç yaşta olsa da annelik çok güzel bir duygu, kendimi çok enerjik hissediyorum. Onların her nefes alışverişini izlemek bana keyif veriyor. Burada profesyonel bir ekibin takibinde doğum yaptım tüm klinikte çalışan doktorlar, ebeler ve çalışanlara minnettarım.” dedi.
Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ve hastane yönetimi, Songül hanım ile ailesini ziyaret ederek onların bu ikiz bebek sevincine ortak oldular. Bebekler ve annenin sağlık durumunun iyi olmasına sevindiklerini belirterek Kadın Doğum Kliniği ekibinin başarılı çalışmaları için teşekkür ettiler.

AdminAdmin