BODRUM
Giriş Tarihi : 10-03-2024 20:28

DENİZİN KIZLARI PORTEKİZİN RÖVANŞINI BODRUMA SAKLIYOR

DENİZİN KIZLARI PORTEKİZİN RÖVANŞINI BODRUMA SAKLIYOR

 

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 8 Turu ilk maçında Portekizli rakibi Sport Lisboa E Benfica takımı ile karşılaştı.

Maç öncesi rakiplerini oldukça zor olarak nitelendiren Antrenör Kıvanç Özcan, rakibi için geliştirdiği taktikler ve savunma ile rakibine takımının da güçlü olduğunu hissettirdi. Karşılaşmanın ilk anlarından itibaren oldukça çekişmeli geçen maçta savunma ve hücumda gelişen karşılıklı oyunlar ve ataklarla ilk yarı 19-17 geride tamamlandı.

Delege olarak Fernandez Diez’in görev aldığı Tituan Picard ve Pierre Vauchez’in yönettiği, Pavilhão no 2 da Luz Salonu’nda oynanan mücadelenin ikinci yarısında rakibini çözmesine rağmen farkı kapatamadı. Armada Praxis Yalıkavak Spor, deplasman maçında Sport Lisboa E Benfica’ya 29-33 yenildi.

17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek EHF Avrupa Kadınlar Kupası karşılaşmaları rövanş maçına hazırlanan denizin kızları kendi evinde oynayacağı karşılaşmada 5 sayı farkla galibiyet elde ettiği takdirde bir üst tura çıkabilecek.

Denizin Kızları EHF Avrupa Kadınlar Kupası karşılaşmaları rövanş maçını 17 Mart Pazar günü Saat 17:00’de Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynayacak. Portekiz’den döner dönmez THF 18.Hafta karşılaşmaları kapsamında 13 Mart’ta Saat 17.00’de kendi evinde Aksaray Belediyesi ile karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak, her iki maçta da seyircisinin desteği ile sahaya çıkmak istiyor.

AdminAdmin