SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 04-02-2024 19:17

DENİZİN KIZLARI LİGDE FIRTINA GİBİ

DENİZİN KIZLARI LİGDE FIRTINA GİBİ

 

Son haftalarda oynadığı Avrupa Kupası karşılaşmaları ve ligde sürdürdüğü mücadele ile her iki kulvarda da başarı ile Bodrum’u temsil eden Armada Praxis Yalıkavak Spor, ligde 16. Hafta mücadelesinde kendi evinde Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Kendi evinde oynayacağı mücadeleye oldukça rahat ve kendinden emin olarak sahaya çıkan Denizin Kızları, rakibine üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmanın ilk anlarından itibaren maça ağırlığını koydu. İlk yarıyı 20- 14 tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor, ikinci yarıda da Anadolu Üniversitesine oranla topa daha fazla sahip olan, savunmada ve hücumda daha güçlü olan taraf oldu. Armada Praxis Yalıkavak Spor, Anadolu Üniversitesi karşısında ikinci yarıda 37 – 33 skorla galip gelerek kendi evinde de puan alan taraf oldu.

Bugüne kadar oynadığı 14 karşılaşmanın on birini kazanarak, lig üçüncüsü olarak istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Denizin Kızları, Hem Avrupa Kupası, hem lig mücadelesi ve hem de Türkiye Kupası olmak üzere üç farklı alanda Bodrum’u temsil etmeye devam ediyor.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında Üsküdar Belediyesi ile 9 Şubat Cuma günü saat 17:00’de kendi evinde karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor, maçın rövanşını ise 11 Şubat Pazar günü saat 13:00’de yine Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynayacak.

AdminAdmin