BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 28-01-2024 13:01

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'tan Açıklama

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'tan Açıklama

Değerli Muğlalılar, iyi pazarlar..

Saygıdeğer Başkanımız, Ağabeyimiz Sayın Dr. Osman Gürün tarafından uzun yıllar boyunca, üzerine tek bir leke bulaştırılmadan yönetilen ve mevcut iktidarın çifte standartlı, adaletsiz kararlarının her türlü zorluğuna rağmen, Muğla tarihinin en büyük altyapı yatırımlarını başlatan ve önemli bir kısımını da hizmete açan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tertemiz geçmişi, yolsuzlukların arşa çıktığı şu ortamda her türlü takdiri hak etmektedir.

Şimdi zaman, namuslu ve onurlu insanların eseri olan bu çok değerli kurumun değerine ve hizmetlerine değer katma zamanıdır.

Şimdi zaman, üzerinde doğdumuz, büyüdüğümüz ata topraklarımızı arsa, ormanlarımızı maden ve proje alanı, içme suyumuzu ise termik santral soğutma malzemesi olarak gören, Muğla’nın geleceğini değil, ne kadar paranın geleceğini düşünen zihniyete karşı, Muğla’nın doğal değerlerini koruma zamanıdır.

Şimdi zaman, öncelikle çocuklarımızın, hayatın ve Muğla’nın en değerlisi olan kadınların, geçmişte hayata değer katan, bugün ise sadaka gibi maaşlarla kalpleri kırık, satın alma güçleri yok edilmiş olarak yaşam savaşı veren emeklilerimizin, enflasyon canavarının elinde can çekişen emekçilerimizin ve memurlarımızın mutluluğuna, öncelikli olarak odaklanma zamanıdır.

Şimdi zaman, Muğla için, ülkemiz için değer üretenlerin yanında olmak ve bu değerli insanların Belediyemizle ilgili ihtiyaçlarını ve sorunlarını, hızla karşılama zamanıdır.

Ve şimdi zaman, geçmişte olduğu gibi bugün de doğal değerlerimizi parsel parsel satan, bu satışlardan elde ettikleri gelirleri ise Muğla için değil, başka işlerde kullananların ilaçlı gazoz etkisindeki vaatlerinden, uzak durma zamanıdır.

Çünkü Muğla bizim yatırımlık arsamız değil, elinde doğduğumuz, büyüdüğümüz, anamız.

Dolayısıyla, Muğla’mızı ve öz ailem olarak kabul ettiğim Muğlalıların haklarını korumak, mutlu yaşamalarını sağlamak, var olduğum sürece vazgeçilmezim olacak.

Bilginize, Sevgiler, Saygılar..

AdminAdmin