GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 15:53

Çelik; “Önceliğimiz Partiler Değil Milas’a Hizmet Olmalı”

Çelik; “Önceliğimiz Partiler Değil Milas’a Hizmet Olmalı”

Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Çelik, yerel seçimlerde seçmenin ideoloji ve partilere değil Milas’a yapılacak hizmetlere öncelik vermesi gerektiğini vurguladı.
Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Milas’ta hizmet veren Konak Restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Çelik’e kahvaltıda ilçe yönetimi ve AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Özdemir eşlik etti. Çelik, yerel seçim sürecinin artık yavaş yavaş başladığına dikkat çekerek basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelmek istediğini dile getirdi.
Yerel seçimlerin genel seçimlerden farklı olduğunun ve yerel seçimlerde önemli olanın alınacak hizmetler olduğuna dikkat çeken Emin Çelik; “Önümüzde Yatağan örneği var. Yatağan, 40 küsur yılın ardından yerelde, genel iktidarı seçti ve alınan hizmetler ortada… Yerelde hizmet iktidar kaynaklarıyla çok daha hızlı ve daha fazla yapılıyor. Davamız da sevdamız da Milas… Bunu Ak Parti İlçe Başkanı olarak değil bir Milaslı olarak söylüyorum. Milas çok daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor. Vatandaşlarımızın da bu konuya dikkat etmesini istiyorum. Mesela bizim Milas’ta yollarla ilgili yaşadığımız sıkıntıları siyasi partilerin genel başkanları değil benim Milaslı hemşehrilerim çekiyor. Hayatın olağan akışı değişim ve yenilenme üstüne ve Milas’ta da daha iyi hizmet için yerelde iktidarın gücünü yanımıza almamız gerekiyor” diye konuştu.


Belediye Başkanı Muhammet Tokat kendisini ziyaret ettiğinde Milas’ın sorunlarıyla ilgili; oda başkanları, iktidar ile muhalefet milletvekillerinin bir araya geleceği sorunların konuşulacağı her ay gerçekleştirilecek toplantı önerisinde bulunduğunu ifade eden Çelik; Tokat’a yaptığı iade-i ziyarette de yine dile getirmesine rağmen bu konuda bir geri dönüş alamadıklarını ifade etti.
Toplantı basın mensuplarının sorularının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

AdminAdmin