Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
BODRUM

Bodrum'da Bir Müteahhit Gözaltına Alındı

Kahramanmaraş’ta yaptığı binanın depremde yıkıldığı iddia edilen müteahhit, Muğla’nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı.

Bodrum'da Bir Müteahhit Gözaltına Alındı
Paylaş:

Deprem bölgesinde yıkılan ve hasarlı yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar sürüyor. Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan binanın müteahhit olduğu öğrenilen Ahmet S.'nin Bodrum'un Konacık Mahallesi'nde olduğu tespit edildi. Ahmet S.arkadaşının evinde Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Ahmet S. sağlık kontrolünün ardından soruşturmanın yürütüldüğü Kahramanmaraş'a gönderildi.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

BODRUM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.