BODRUM
Giriş Tarihi : 01-10-2023 16:22

Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği Başladı

Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği Başladı

Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği Başladı

Bodrum'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı İyilik Şenliği, düzenlenen törenle başladı.

Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği, üçüncü kez başladı. Etkinlik ile vakfın toplumsal hayata katılmada özel eğitim ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan bireyler için sağladığı destekleri vurgulandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği, Herodot Kültür Merkezi'nde üçüncü kez kapılarını açtı. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, vakfın 1996 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini ve toplumsal hayata katılmada özel eğitim ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan bireylere destek sağladığını vurguladı.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, vakfın 1996 yılından beri faaliyet gösterdiğinin altını çizerek şunları dile getirdi;

“Bütünsel iyilik ve sürdürülebilir yaşamın desteklenebilmesi amacıyla Bodrum Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen şenliğimize hoş geldiniz. Bodrum Sağlık Vakfı, Bodrum’da ve çevresinde özel eğitimi ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan bireylerin toplumsal hayata katılmasını sağlama amacına hizmet eden önemli bir misyonun temsilcisidir. 200’den fazla öğrencisi, 100’den fazla gönüllüsü ve 30 çalışanı ile vakfımız Bodrum’un en önemli, en anlamlı, en başarılı sivil toplum projesidir.”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da şenlikteki önemi vurgulayarak, Bodrum Sağlık Vakfı'nın 27 yıldır aynı çizgide ilerlediğini ve birçok başarılı projeye imza attığını belirtti. Aras, vakfın toplum için önemine dikkat çekerek emeği geçenleri tebrik etti.

Şenliğe katılanların büyük çoğunluğunun kadın olmasına dikkati çeken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Demek ki kadınların olduğu yerde iyilik var. Bunu bu salonda net bir şekilde görebiliyorum. Ben Sağlık Vakfı’nı bugüne kadar yaptığı her işin altına imzamı atıyorum. 27 yıl boyunca aynı çizgide hiç bozmadan devam etmek hiç kolay değil. Ben emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum.” diye konuştu.

Açılış töreninde vakfın çalışmalarına destek verenlere, vakıftaki engelli bireyler tarafından yapılan teşekkür plaketleri takdim edildi. Şenlik alanında birçok stantta el emeği ürünler sergilendi ve çeşitli seminerler düzenlendi.

Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği, yarın çeşitli etkinliklerin ardından Bodrum Kent Orkestrası'nın vereceği konserle sona erecek.

AdminAdmin