MUĞLA
Giriş Tarihi : 16-09-2022 23:43

Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen'den Açıklama

Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen'den Açıklama

15.09.2022 günü sahte bir sosyal medya hesabından şahsıma, aileme, yakın çevreme ve iş çevreme yapılan tamamı iğrenç iftiradan ibaret şerefsizce saldırı neticesinde siz değerli dostlarıma açıklama yapmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. 
1- Kale okulları ülke genelinde 30 okulu bulunan köklü bir eğitim kurumu olup patronu Sn. Bahir Azak yıllardan beri dostum ve arkadaşımdır. Kendisini burada okul açması için ikna eden kişi benimdir. Bodrum Kale Okulları Yat inşaa ve İnşaat teknolojileri bölümünde hizmet vermektedir. Eylül 2021 yılında Sn. Bahir Azak tarafından danışmanlık yapmam teklifi gelmiş, teklifi kabul etme koşulumun olduğunu söylemişimdir. Bu koşul şudur; tarafıma herhangi bir bedelin verilmemesi bunun yerine maddi durumu kötü öğrencilerin servis, eğitim gideri, karşılanmasını istemişimdir. Bu anlaşma ile geçen yıl 52 bu yıl 43 öğrencimize destek vermekteyim. (asla hiç bir zaman yaptığım hayır ve yardımları duyurmadım Allah affetsin)
2 - Hüseyin Şişman kendisi ile gurur duyduğum bu ülkenin yetiştirmiş olduğu 3 üniversite bitirmiş Microsoft'dan davet almış, fakat iki engelli kardeşi olduğu ve onlara bakacak kimse olmadığı için (yaşlı annesi var sadece) Türkiye’de kalması için ikna ettiğim yazılım mühendisi bir kardeşimdir. Novara soft’un işlerinin %99 luk dilimi ülkemizden yurtdışına e-ticaret yapma fırsatı sağlayan altyapı ve proje şirkettir. Ülkemize döviz kazandırmayı hedef alan Bodrum vergi dairesine kayıtlı bir şirkettir. 
3 - Şizofren yada Bipolar bozukluk tedavisi hiç görmedim pandemi süreçinde herkesin yaşadığı uyku bozukluğu yaşadım ve ismini hatırlamadığım ilaçlar (antidepresan) tarafıma yazılmış ilk gün kullandığımda sabah uyanmakta zorluk ve dikkat kaybı yaşadığım için bir daha kullanmadım. 
4 - İlçe Başkanı olduktan sonra hayatımda ödemediğim kadar park cezası ve 3 kere arabası çekilen birisi olarak bu iftiraya ancak gülüyor ve elinizde ne bilgi belge varsa savcılığa vermenizi istiyorum.
5 - Ben yoğunluktan kendi işlerimi bile takip edemezken bide sözde birinin işlerinimi takip edeceğim bu şerefsiz iftira ile ilgili elinizde ne varsa biraz erkek olup savcılığa verin.
6 - Söz edilen olay sonrası asla ama asla olay yerine gitmedim. Benim canımı güvenecek olduğum bu dünyada 3 kişiden ikisinin Kürt kardeşim olduğunu herkes bilir.
7 - Ben liseden atılmadım maddi imkansızlıklar nedeniyle ayrıldım ve daha 15 yaşında iken trol teknelerinde çalıştım. Kaç kişilik cetesiniz bir şeyi doğru düzgün okumuyorsunuz benim mezunuyetim Anadolu Üni Adalet bölümü. Bu arada bizim dönemimizde Bodrum da Anadolu lisesi yoktu.
8 - Burada ismi geçen Sn. Mustafa Saruhan 10 yıl boyunca benim belediye başkanlığımı yapmış bir kişidir. Kendisi hepsinden öte köylümdür hiç bir terör örgütü geçmişi olduğunu zannetmiyorum. Kendisini en son geçen yıl işlettiği kahvaltı salonunda gördüm sadece hal hatır sorabildim. M.er isimli şahızı tanırım ama sizin ağ babalarınız daha iyi tanır. Ben ilçe başkanı olduğumdan beri bu şahsı bir kere bile görmedim bırakın toplantı yapmayı onun olduğu sokakta olmam.
9 - Benim eşim 11 yıldan beri Bodrum Devlet Hastanesinde çalışmaktadır. 4 yıldan beri MHRS birimi sorumlusu olarak görev almakta iken 2 ay önce hastane yönetimi tarafından (hiç bir şekilde müdahil olmadım) Otelcilik ve Turizm birimi sorumlusu yani sorumluydu sorumlu olarak devam ediyor. 
Gelelim bu şerefsizce, kahpece yapılan bu iftiraların sahiplerine; And olsun ki sizin o küçük çetenizi İbreti alem için Belediye meydanında boy afişlerinizle ifşa edeceğim. Sizinle bir hukuki birde ayrı hesaplamamız olacak bunu bilin. 16.09.2022 günü tüm iftiralarla ilgili Bodrum Cumhuriyet Savcılığına gerekli başvurumu yaptım. 
Bizleri sevip güvenen bu süreçte beni arayıp destek veren başta Milletvekillerime, İl Başkanıma İlçe Yönetim Kuruluma, Gençlik kollarıma, Kadın kollarıma, siyasetin bu kadar kirli olmadığını bana inandıran İYİ parti ilçe başkanı Sn. Nevzat Kanber ve CHP İlçe Başkanı Sn. Halil Karahan’a, arayıp soran moral veren tüm dostlarıma teşekkür ederim.

AdminAdmin