FETHİYE
Giriş Tarihi : 10-05-2023 10:02

BİZLER CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTİNDA OLDUGUNA İNANAN İNSANLARIZ.

Yeniden refah partisi Muğla millet vekili adayı İsmail Baykal ve il yönetimi dün çalışmalar kapsamında Fethiye  sanayi esnafı ile merkez  mahallelerde vatandaşlar ile bir araya geldi.

BİZLER CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTİNDA OLDUGUNA İNANAN İNSANLARIZ.


Parti politikalarını anlatan İsmail Baykal a bir vatandaş tarafından , "Sizler kadınların haklarını almak istiyorsunuz sizler kadinlarimiza haksızlık yapıyorsunuz" demesi üzerine sinirlenen İsmail Baykal kalabalık grup a , bizler cennet anne'lerin ayakları altındadır hadis'i şerifini bilenleriz.Bizler kadınlar sizlere Allah'ın emanetidir diyen peygamberin ümmetiyiz. Bizi dünyaya getiren bizlere şefkatle bakıp büyüten annemizde bir kadındı,bizim annemize olan saygımız bütün kadınlığa yöneliktir. Malesef ulusal basında sözlerimiz çarpıtılmış yanlış yerlere çekilerek yanlış algı oluşturulmuştur.. bizler 6284 sayılı yasa üzerinden kadinlarin korunmadigini daha koruyucu ve engelleyici cezayı öngören yasanın hayata geçmesini kadınlarımızı daha etkin korumayı söylüyoruz.. Bizler yeniden refah partisi olarak herdaim kadınlarımızın hakkını ve değerini koruyup gozetmeyi öngören bir parti olmuşuzdur..
Buradan resmen haykırıyorum kadınlarımız ayakları altına cennet serilmiş,bizlere emanet edilmiş ki bu emanet onların korunmasız savunmasız olduğu anlamda değil onlara şefkat ve sevgi besleme anlamında bir emanet , bozkırın tezenesj merhum Neşat Ertaş in da dediği gibi kadınlar insandır bizde insan oğluyuz... Artık duyan duymayanlara bildirsin.. biz kadınlarımızın hakkına karşı olan değil daha etken bir yasa ile haklarını tam almalaridir.. bugün ki yürürlükte olan ve bizlere devamlı bunun üzerinden algı yapılan 6284 sayılı yasa hala yururlukte olmasına rağmen kadına şiddet ve cinayet bitmemiştir.. bizler bu şiddeti ve cinayetleri bitirecek daha etkin ve caydırıcı yasa olsun diyoruz dedi..bu sözler üzerine soru soran vatandaşın da İsmail Baykal a gelerek sarıldığı görüldü..  daha sonra Esenköy Mahallesi'nde halk ile buluşan İsmail Baykal tarımsal ve hayvansal projeleri vatandaşlara anlattı... 
İsmail Baykal ve heyeti 
Çalışmalar kapsamında bugün Milas ve köylerinde olacak.

AdminAdmin