MUĞLA
Giriş Tarihi : 16-03-2023 19:31   Güncelleme : 16-03-2023 20:19

BEYAZAY DERNEĞİ BAŞKANI BOYACI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BEYAZAY DERNEĞİ BAŞKANI BOYACI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI



Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adaylığını açıkladı. 
Boyacı, “Ülkemiz kadar Muğla’mızda da katedilecek yol, yapılacak çok işimiz var. Onları da inşallah sizlerle aday adayı olarak değil, aday olarak paylaşacağım” dedi.
Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı, AK Parti Muğla İl Başkanlığı binası önünde düzenlediği basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Boyacı, adaylık açıklamasında kısaca şu ifadeleri kullandı:
“Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı hedefi ve vizyonu içinde yer almak ve O’nun önderliğinde, rehberliğinde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde ter akıtmak üzere AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Amacım; Genel Başkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde güçlü bir Türkiye Yüzyılı, güçlü bir  Muğla Yüzyılı’na ulaşmaktır. Ülkemiz kadar Muğla’mızda da katedilecek yol, yapılacak çok işimiz var. Onları da inşallah sizlerle aday adayı olarak değil, aday olarak paylaşacağım.”
PINAR BOYACI KİMDİR?
1976 yılı, Isparta doğumlu Pınar Boyacı’nın annesi Muğlalı, babası Ispartalıdır. Eğitim öğretim hayatında, İlkokulu Muğla’nın Yatağan ilçesinde, ortaokul ve lise öğrenimini ise Isparta’da tamamlamıştır. 1998 yılında İş İnsanı Ali Rıza Boyacı ile evlenen Pınar Boyacı, Muğla’nın Menteşe ilçesine yerleşmiştir. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği programıyla tamamlamıştır. Engelliler ve Engelli Haklarına yönelik çalışmalarda bulunurken 2013 yılında Muğla’da şubesi kurulan Türkiye Beyazay Derneği’ne üye olan Pınar Boyacı üyesi bulunduğu ve birçok faaliyetinde yer aldığı Beyazay Muğla Şubesi’nde 2018 yılında başkan seçilmiştir. Muğla Beyazay Şube başkanlığının yanı sıra Muğla Valiliği Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyeti üyeliği, Muğla Valiliği İnsan Hakları Kurulu Üyeliği, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Danışma Kurulu üyeliği, Muğla Valiliği Bağımlılık ile Mücadele Kurulu Üyeliği ve Muğla Kızılay üyeliği ile çalışmalarda bulunmaktadır. Birçok iş sektöründe eşine destek veren Boyacı, öte yandan tarım ve ziraat alanında da çalışmalarına devam etmektedir. Boyacı, 1 kız ve 1 erkek çocuk annesidir.

AdminAdmin